Tabletele Windows 8.1 – preturi asemanatoare celor Android

'

Microsoft a facut, de curand, ajustari de preturi semnificative la o serie de tablete Windows 8.1, probabil in incercarea de a oferi o vizibilitate mai mare magazinului sau online.

 

Pe Microsoft Store tableta Dell Venue Pro, in varianta cu stocare 32GB si echipat cu un procesor Intel Bay Trail Z3740D, a scazut, ca pret, de la 299 dolari, la 229 dolari. Procesorul este acelasi care echipeaza Asus TransformerBook T100, o tableta mult mai scumpa, dar care ofera si cateva caracteristici superioare pentru diferenta de pret (ecran de 10.1 inch).

 

dell-venue-pro-tablet

 

In acelasi timp, tabletele Lenovo Miix 2 si Toshiba Encore (ambele cu capacitate de stocare de 32GB si echipate cu acelasi procesor Intel Bay Trail Z3740D) au cunoscut o scadere de pret de la 299 dolari, la 249 dolari.

Aceasta miscare aduce Dell Venue Pro la acelasi pret cu Google Nexus 7 (versiunea 2013), ceea ce prevede o piata a tabletelor mult mai competitiva pentru urmatorii ani.

 

Share this post:

2 Comments

 1. Mihai says:

  Eu cred ca cei de la Microsoft inca sunt prea optimisti:)…pur si simplu nu ii inteleg:)),
  oare sa fie vrun secret pentru care nu se instaleaza android si pe pc -uri:))?
  Cred ca ar pierde microsoft enorm la toata treaba asta:)).

 2. Ionut says:

  Mai in gluma, mai in serios daca nu ma intes multi au spus ca windows 7 a fost un succes pe gand windows 8 nu prea, eu personal nu sunt incantat de windows 8, l-am sters si am ramas la 7.
  Ma gandesc ca odata cu windows 9 aceste produse vor scadea la pret surprinzator.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.