Tastatura iluminata – Pret si Recomandari

'

Tastaturile iluminate sunt concepute special pentru a fi folosite in mediile intunecate. Iluminarea ajuta in special la jocuri, astfel jucatorii pot gasi mai usor butoanele in timpul jocului atunci cand se afla intr-un mediu intunecat. La unele tastaturi, butoanele mai importante au LED-uri de alta culoare pentru a le reaminti utilizatorilor importanta acestora.

Pe langa rolul de a gasi mai usor butoanele in intuneric, acestea au un aspect foarte placut si ies usor in evidenta, iar folosirea lor in jocuri devine o experienta speciala. Pretul acestor device-uri este acceptabil pentru orice buzunar. Pentru a putea alege in cunostinta de cauza, vom analiza cateva tastaturi disponibile pe piata romaneasca.

Tastatura iluminata Serioux Lightkey 9200EL

Prima tastatura, cea mai ieftina, este Serious Lightkey 9200EL. Este o tastatura cu fir si interfata USB. Este de culoare neagra si are un numar total de taste de 105 iar garantia oferita pentru aceasta tastatura este de 36 de luni. Chiar daca nu este o tastatura pentru gaming aceasta are un aspect foarte placut, butoanele fiind de culoare alba iar restul tastaturii este de culoare neagra. (PS: Combinatia alb-negru este la moda in aceasta perioada)

Tastatura oferita de Serioux are un pret total de 51 de lei, aceasta poate fi cumparata de aici.

Tastatura Zalman ZM-K400G

Daca sunteti dispusi sa investiti putin mai mult, tastatura Zalman ZM-K400G merita banii dumneavoastra. Aceasta este o tastatura gaming si are un numar total de 118 taste, dintre care 5 taste programabile pentru gaming si 7 taste pentru multimedia. Aceasta tastatura are trei moduri pentru iluminare: rosu, albastru si oprit. De asemenea lumina poate fi adjustata  Interfata acestei tastaturi este USB iar lungimea cablului este de 1,50 metri. Cat despre dimensiuni, aceasta are 463 cm lungime, 191 cm inaltime si 30 mm grosime. Tastatura Zalman ZM-K400G este de culoare neagra.

Puteti cumpara tastatura Zalman ZM-K400G la un pret destul de accesibil in comparatie cu aspectul si performantele acesteia. Pretul sau este de doar 111 lei.

Tastatura Razer DeathStalker Ultimate

Tastatura-Razer-DeathStalker-UltimateIn cazul in care sunteti un gamer care se respecta, trebuie sa aveti tastatura oferita de Razer. Aceasta este o tastatura Gaming cu ecran tactil de 4.05″ si este capabila sa ruleze aplicatii de tipul widget. Totodata tastatura Razer DeathStalker are inclus un trackpad cu suport gest. Are un numar total de 102 taste dintre care 10 taste dinamice cu timp de raspuns 80Hz. Iluminarea tastelor se face din spate si este de tipul tricolor. Are o capacitate de pana la 10 apasari simultane, plus taste programabile cu inregistrare macrocomanda pe ecranul tactil. Cablul este din fire impletite, iar interfata este de tipul USB. Aceasta este compatibila cu Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP si Mac OS X.

Cu siguranta performantele au ridicat pretul acestei tastaturi, care atinge 1.125 lei. Aceasta tastatura poate fi gasita aici.

Se recomanda acest tip de tastaturi oricarui pasionat de jocuri video, dar si persoanele care stau noaptea tarziu la calculator.

 

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.