Telefoane Volt S si Volt X, de la Vonino

'

In cadrul CES 2017, Vonino a lansat Volt S si Volt X. Aceasta noua gama de smartphone-uri va intra in portofoliul companiei, iar punctul forte al acestor telefoane va fi bateria lor, de o foarte mare putere.

Dispozitivele produse de cei de la Vonino mai vin echipate si cu un ecran IPS de 5 inci, dar si cu un procesor quad-core. De asemenea, aceste telefoane folosesc ca sistem de operare Android 6.0 Marshmallow. Vonino Volt S este un terminal de tip 3G, iar Vonino Volt X este unul care se poate folosi si de retelele de tip 4G. Vonino promite utilizatorilor ca bateria va dispune de o autonomie foarte mare, de pana la 3 zile, iar perioada de stand-by va ajunge la 21 de zile.

Dispozitivele au o baterie generoasa de 4000mAh, aceasta avand o greutate de doar 157 de grame. Pe langa ecranul de 5 inci care este capabil sa afiseze o rezolutie de 854×480 pixeli, telefonul mai are si o capacitate de pana la 1 GB RAM, precum si un procesor quad-core. Ambele telefoane sunt echipate cu o memorie de 1GB RAM, avand un spatiu de stocare standard de 8GB. Acest spatiu poate fi marit prin folosirea unui card microSD cu o capacitate de pana la 64GB.

Camera foto principala a telefoanelor are un senzor de 8MP, dar si un blitz LED, precum si o fucntie de autofocus. Camera permite utilizatorilor o inregistrare video la rezolutie HD, iar pachetul de software dispune de o sumedenie de efecte grafice destul de interesante.

Din punctul de vedere al conectivitatii, vom putea gasi Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS si un suport dual-SIM.

Aceste telefoane sunt disponibile la precomanda, iar preturile lor vor incepe de la 299 lei pentru Volt S si vor ajunge la 369 lei pentru Volt X. Livrarile acestor telefoane vor incepe cu 27 ianuarie.

Share this post:

Leave a Comment