Telefon Allview P5 Symbol – Pret si Specificatii (Stylus si Dual-SIM)

'

Astazi, 12 decembrie 2013 cei de la Allview au lansat primul lor smartphone dotat cu stylus. Telefonul are ecranul de 4.63 inch, cu touchscreen capacitiv care are o constructie speciala. Specificatiile producatorului vorbesc despre o structura concentrica a electrozilor, aceasta oferind o precizie marita comparativ cu dispunerea clasica.

Stylus-ul telefonului Allview P5 Symbol

Fiind confectionat din fibra de carbon, acesta ofera o acuratete deosebita in cazul scrierii de mana sau a desenarii, ajutat fiind de aplicatia Doodle. In timpul in care nu este folosit, stylus-ul se pastreaza in siguranta intr-un compartiment special creat in corpul telefonului, oarecum similar cu cel de la modelul Samsung Note.

allview-p5-symbolPe langa noutatea ecranului si a stylus-ului, Allview P5 Symbol pricepe comenzi vocale si, mai mult decat atat, poate converti un mesaj vocal intr-un SMS sau e-mail, ceea ce poate fi util in anumite momente, sau pur si simplu haios.

Echipat cu un procesor Cortex A7 Dual Core la frecventa de 1,2GHz, smartphone-ul mai dispune de doua camere foto (dintre care una este Omnivision cu rezolutie de 5 megapixeli, functie de detectare a fetei sau zambetului si fotografiere continua), si conectivitate perfecta prin WI-FI, HSPA+, Bluetooth si USB.

Sistemul de operare sub care lucreaza P5 Symbol este Android 4.2 Jelly Bean.

 

Aveti aici o demonstratie a facilitatilor pe care le ofera noul telefon Allview P5. Filmuletul nu se ridica la nivelul artistic/bombastic/profesionist al lansarilor Samsung, dar ne poate oferi o idee aproape de realitate in ceea ce priveste capacitatea noului lansat.

 

 

Allview P5 Symbol – Pret

Costul noii vedete Allview este de numai 699 de Lei, ceea ce pare putin, avand in vedere facilitatile pe care acesta spune ca le va oferi. Sa speram intr-o calitate care va sustine declaratiile lansarii.

 

Share this post:

2 Comments

  1. marian says:

    este un model ce aduce pe piata multe functii interesante ca si Quick Search, editare fotografii, efecte haioase la poze, compilare de filmulete; in plus touchscreenul reactioneaza foarte bine la comenzile date de stylus; softul este bine conceput, este stabil, nu mi-a „oferit” laguri, restartari desi am instalat foarte multe aplicatii; sta foarte bine la capitolul sunet; are WiFi Direct, Bluetooth 4.0, GPS, Hotspot prin Bluetooth cat si prin Wifi;

  2. Speed Speed says:

    Foarte interesant telefonul. Ma bucur ca au venit pe piata cu un astfel de model si cred ca va fi un succes si datorita pretului foarte accesibil. Sun curos sa-l testez si eu si sa vad cum functioneaza.

Leave a Comment