Care telefon Android are cea mai buna baterie?

'

In zilele noastre se fac topuri din orice. Aproape oricare editor, are n-are treaba, odata pe saptamana face un top, mai mult sau mai putin relevant.

Totusi, o clasificare a telefoanelor care ruleaza Android, dupa durata de viata a bateriei, poate fi o initiativa utile celor care vor sa achizitioneze un terminal mobil si pentru care autonomia este foarte importanta.

 

Sa vedem care telefon Android are cea mai buna baterie

sony-xperia-z1
Sony Xperia Z1
performeaza foarte bine in modul convorbire telefonica, cu o durata de 26 de ore si 53 de minute. Din pacate, in momentul in care se foloseste Internetul, pentru navigare, durata scade drastic, la  5 ore si 59 de minute, in timp ce la vizionarea unui film dureaza 6 ore si 12 minute. Concluzia e ca, pentru persoanele care folosesc telefonul in special pentru convorbiri, si mult mai putin pentru navigare Internet sau filme, Xperia Z1 e recomandat.

 

HTC-One-max
Bateria HTC One Max
poate sustine 22 ore si 13 minute de convorbire telefonica, in vreme ce la o navigare continua pe Internet Max poate sustine  11 ore si 20 de minute. Rularea unui video se poate face timp de 13 ore si 11 minute. HTC e in carti (si) la capitolul autonomie baterie.

 

galaxy-note3
La dimensiunile lui Galaxy Note 3
era normal sa avem o baterie pe masura, cu un timp de convorbire de 18 ore si 12 minute, un timp maxim de navigare pe Internet de 9 ore si 12 minute, si un video playback care poate atinge 13 ore si 32 de minute. Impresionant. Pentru cei care marimea conteaza, Note 3 este optiunea ideala.

 

Motorola-DROID-MAXX
Motorola Droid Maxx
poate sustine o convorbire telefonica de 21 de ore si 18 minute, o navigare continua pe Internet de 9 ore si 12 minute si un video playback de 16 ore si 35 de minute. Avand in vedere faptul ca Motorola a proiectat acest telefon cu intentia clara de a avea o autonomie mare a bateriei, se poate spune ca nu e la nivelul asteptarilor. Totusi, el intra in top 5.

 

lg-g2-baterie
Despre LG G2
se poate spune ca surclaseaza multe telefoane Android in ceea ce priveste autonomia bateriei in cele mai multe tipuri de test. Timpul maxim de convorbire ajunge la 25 de ore si 12 minute, in vreme ce web surfingul se poate face timp de 11 ore si 22 de minute. Pe LG G2 va puteti uita la un film timp de 11 ore si 51 de minute. In mod evident bateria LG este un punct forte al acestui Smartphone.

Privind datele de mai sus devine foarte clar ca nu se poate evidentia un castigator la toate categoriile de activitate, in ceea pe priveste autonomia, dar datele pot fi utile celui care doreste sa faca o analiza, inainte de cumpararea unui mobil, si prin prisma a cat de buna e bateria telefonului Android pe care-l doreste.

 

Share this post:

2 Comments

  1. Perja Ionut says:

    De telefonul Kruger&Matz DRIVE, ati auzit? 40 de ore convorbire. Eu zic ca e sufucient…

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.