Telefon Huawei Dual OS (Android-Windows)

'

Huawei a declarat ca va continua sa sustina sistemul de operare Windows, pe telefoanele produse de companie, tinand seama de trendul ascendent pe care il un telefoanele cu WP8.

In acelasi timp insa, producatorul chinez a afirmat ca WP8 ar fi mult mai bine primit de piata daca ar fi oferit impreuna cu Android, intr-un proiect de telefon dual OS (care sa ofere doua sisteme de operare pe acelasi device).

Huawei-dual-os

 

De ce-ar fi necesar un telefon Huawei Dual OS, cu Android si Windows

Semnalizand ca, desi in crestere, segmentul Windows Phone 8 este inca mult prea putin raspandit, Huawei abordeaza o strategie interesanta, luand in considerare faptul ca nu e inca foarte usor sa iei decizia de a achizitiona un telefon WP8, dar avand si optiunea Android in acelasi pachet, alegerea devine infinit mai usoara.

 

Shao Yang, directorul departamentului de marketing Huawei, a mai declarat ca firma observa si ia in considerare toate sistemele de operare pentru smartphones. In ceea ce priveste Tizen, noul SO bazat pe Linux, Yang a fost rezervat in declaratii.

Este posibil ca acest telefon Dual OS sa fie lansat in SUA in trimestrul doi.

Fiind al treilea producator mondial de telefoane mobile, Huawei a sugerat faptul ca nu va ignora nicio oportunitate de a-si diversifica oferta de terminale, implicit de a castiga noi segmente de piata.

 

 

Share this post:

Leave a Comment