Telefon KODAK Android va fi lansat la CES 2015

'

Telefonul Kodak va avea preinstalat un software foto usor de utilizat si personalizat, fiind dedicat persoanelor care doresc sa realizeze fotografii de exceptie, dar nu au cunostintele tehnice necesare pentru a seta corespunzator din ce in ce mai complicatele gadgeturi mobile, se declara in comunicatul de presa al Bullitt Group.

Dupa ce s-a confruntat cu grave probleme financiare, cerand chiar insolventa in 2012, cei de la KODAK (compania care a construit primul aparat foto digital, dar nu l-a marketat serios datorita temerilor ca adoptarea acestuia ar fi daunat vanzarilor de consumabile foto clasice), revine in centrul atentiei cu un telefon mobil.

telefon-kodak

Noul smartphone, realizat in colaborare cu Bullitt Group, va fi lansat la CES 2015, si va avea ca punct forte partea foto (nicio surpriza aici), aici incluzand si partea de management si sharing al fotografiilor.

In plus, smartphone-ul va avea instalat si un software de remote management, care va oferi posibilitatea cunostintelor mai „tehnice” sa ajute de la distanta pe nepriceputul posesor al acestui telefon.

Nu se cunosc inca detaliile hardware ale noului smartphone, dar cei de la Bullitt ne asigura ca va avea functiile telefoanelor de top la ora actuala, un design de invidiat si un UI care ne va face sa uitam de concurenta.

„Kodak is one of the world’s most recognisable brands. It is trusted by consumers as a marque of quality and innovation. We’ve taken that heritage and used it to inspire a range of beautifully designed devices that will let users take great pictures and edit, share, store and print them in an instant.” – a declarat Oliver Schulte, CEO la Bullitt Mobile.

Urmeaza ca in a doua jumatate a anului 2015, Bullitt Group si Kodak sa arunce pe piata si o tableta PC alaturi de o camera foto cu conectivitate deosebita.

 

Share this post:

Leave a Comment