Telefon Meizu – Pretul pentru 128 GB memorie interna

'

Pentru cei care nu stiu inca nimic despre Meizu, vom incepe acest articol prin a spune ca Meizu este unul dintre cei mai recunoscuti producatori chinezi de telefoane mobile din Asia, diferenta dintre ei si alte companii asiatice precum Samsung, HTC sau Huawei este ca acestia exporta mult mai putine produse decat celelalte companii asiatice.

 

meizu-128gbA trecut o lunga perioada de timp in care cei de la Meizu, nu si-au actualizat varful de gama, insa dupa nenumarate promisiuni de aparitie pe piata in toamna acestui an, cu un device varf de lancie cu proprietati nemaiintalnite, Meizu a prezentat in luna septembrie a anului 2013, telefonul cu 128 GB memorie interna, denumit simplu MX3.

 

Intr-o perioada in care compania americana de top, recunoscuta la nivel mondial pentru productia de telefoane mobile si tablete, Apple, produce telefoane mobile in variante cu 16 GB, 32 GB si 64 GB memorie interna, ultimul sau model de telefon Iphone 5S putand fi achizitionat in varianta maxima de 64 GB, iar tabletele au facut recent tranzitia spre variante cu 128 GB, este clara dovada faptului ca exista un trend ce se formeaza in directia aparitiei gadgeturilor cu memorii interne din ce in ce mai mari.

 

Initial existau variante de telefoane si cu 8 GB, dar din moment ce producatorii de telefonie mobila iti ofera din ce in ce mai multe optiuni sa ocupi si cei 16 GB se simte nevoia telefoanelor cu memorii mai mari. Cu siguranta pentru multi dintre noi 128 GB suna imposibil de ocupat la ora actuala, insa Meizu MX3 s-a vrut sa fie acel numar unu in ce priveste una dintre proprietatile telefonului si se pare ca a reusit. Pentru aceia dintre noi care folosesc functiile telefoanelor mobile la maxim, in special capacitatile foto si video, pentru creatorii de continut sau pentru cei care prefera fisierele audio, video in formate de calitate maxima cu siguranta o memorie atat de mare nu ar insemna o extrema de neatins.

In partea de hardware telefonul se bucura de piese atat rezonabile cat si impresionante, precum ar fi procesorul octa-core, fiind un Exynos 5 cu 4 nuclee de 1,6 GHz de tip Cortex A15 si 4 Cortex A7 de 1,2 GHz. De asemenea noul MX3 dispune si de un ecran neobisnuit de 5,1 inchi cu o rezolutie pe care nu ati mai putut-o intalni la alte terminale de 1800 x 1080 pixeli. Cantitatea de memorie RAM este una rezonabila de 2 GB, marginea ecranului este de 2,9 milimetrii, in total cantarind 143 de grame, un telefon usor pentru dimensiunile si componentele hardware enumerate deja.

Camera foto de pe spatele telefonului este de 8 megapixeli, iar cea din fata de 2 megapixeli. De conectivitate se vor ocupa WiFi-ul si Bluetoothul 4.0, telefonul pornind cu memorie interna de 16 GB, urmat de modele cu 32, 64 sau chiar 128 de GB spatiu de stocare intern.

 

Meizu pret si distributie

Meixu-MX3Desi pretul telefonului este de doar 650 de dolari, nu se stie daca telefonul va fi trimis si spre export inspre Europa si America sau va fi distribuit doar pe pietele locale asiatice sau chineze. Cert este faptul ca, daca cei de la Meizu decid si trimiterea spre export a acestui varf de lance, cu siguranta incasarile lor vor creste substantial, varianta de 128 GB facand impresie buna inca de la lansare, in partea vestica a globului.

 

 

Share this post:

Leave a Comment