Telefon Mobil Apple iPhone 5C, 1GB RAM, 16GB Flash, 8MP, Wi-Fi, 4G

'

Iphon 5C este un telefon creat pentru cei care iubesc culorile puternice. Acesta vine in 5 culori si are un design excelent.  Primul lucru care te uimeste este procesorul Dual Core de 1.3 Ghz care dispune de un chipset Apple A6. Procesorul este dualcore, acest lucru permintand celor 2 nuclee sa lucreze in acelasi timp si sa mareasca semnificativ viteza telefonului.

Telefon Mobil Apple Iphone 5CMemoria Ram este de 1 Gb iar cea flash este de 16 Gb. Chiar daca telefonul nu dispune de un slot prin care iti poti extinde memoria, acest lucru nu este un neajuns prea mare, deoarece cei 16 Gb sunt suficienti pentru aproape orice.

Placa video triple core graphics reuseste sa puna cele 16 milioane de culori ale displayului in miscare si sa ofere o experienta unica in acest sens. Displayul de 4 inch poate reda imagini la 640 x 1136 pixeli si dispune de un LCD capacitive touchscreen.

Conectarea la internet se face in mai multe metode: fie prin conexiunea 3g, fie prin conexiunea 4g, fie prin wifi. De asemenea, telefonul mai dispune de conexiuni GPRS, EDGE si HSUPA. Nu lipseste nici bluetoothul care iti permite un transfer de date la viteze foarte mari.

Sistemul de operare al lui iPhone 5c este iOS, un sistem ce permite numeroase aplicatii interesante, o parte din ele venind preinstalate, precum GPS, TV-out, ibook reader sau audio si video playere.

In ceea ce priveste camera, aceasta este de cea mai buna calitate. Camera principala are 8 Mpx si face poze de 3264 x 2448, dispunand si de un blitz incorporat, in timp ce camera secundara are 1.2 Mp si permite convorbirile video la cea mai inalta calitate. Camera principala sta foarte bine si la capitolul filmare, reusind sa faca filmulete cu pana la 30 fps. De asemenea, dispune de autofocus sau geotagging.

check_price1

Cu o greutate de doar 132 de grame, Apple iPhone 5c este un telefon ce dispune de o mobilitate maxima. Acesta se adreseaza utilizatorilor care vor caracteristici impresionante si care au un buget destul de mare pentru asta.

 

Share this post:

Leave a Comment