Telefon Mobil Apple iPhone 5S, Procesor Dual-core 1.3 GHz, 1GB RAM, 16GB Flash, 8MP, Wi-Fi, 4G, iOS 7

'

Daca iti doresti un telefon cu adevarat performant, cea mai buna optiune este evidenta : Apple iPhone 5s. Desi este un telefon care necesita un buget mare, acesta iti ofera extraordinar de multe functii utile si este unul dintre cele mai apreciate telefoane ale prezentului.

iPhone 5s vine cu numeroase tehnologii de ultima generatie, care te vor uimi prin precizie si performanta.  Acesta dispune de un procesor Dual Core de 1.3 Ghz si un chipset Apple A7. Cele 2 nuclee ale procesorului pot lucra in acelasi timp, crescand foarte mult viteza de lucru a telefonului. Memoria Ram se ridica la 1024 Mb iar cea flash la 16 Gb. Desi nu dispune de un slot card cu care iti poti mari memoria, cei 16 Gb sunt suficienti pentru a acoperi foarte multe aplicatii si jocuri.

Telefon Mobil Apple iPhone 5SDesignul este unul standard de iPhone. Cu o greutate de doar 112 grame, colturi rotunjite si un ecran de 4 inch, iPhone 5s este un telefon ce aduce o clasa superioara. Ecranul dispune de un Led Backlid IPS LCD capacitive touchscreen si de 16 milioane de culori. De asemenea, beneficiaza de protectia Gorilla Glass, care iti va face telefonul foarte rezistent.

Daca unul din aspectele importante pentru tine este camera, iPhone 5s beneficiaza de o camera principala de 8 Mp, cu blitz incorporat, care iti permite sa faci poze la cea mai inalta calitate si de o camera secundara de 1.2 Mp, care iti va da posibilitatea sa apelezi pe oricine si sa comunici video.

Conexiunea la internet se face fie prin WIFI, fie prin 3G sau 4 G. Telefonul mai dispune si de Gps si numeroase aplicatii foarte interesante care vin preinstalate, precum Tv Out, AirDrop file sharring, iCloud sau iBooks reader. Sistemul de operare este cel standard pentru iPhone, iOS, care vine in versiunea a 7-a si este extrem de flexibil.

Acest telefon mobil Apple iPhone 5S este o alegere perfecta pentru cei care cauta performanta si dispun de un buget semnificativ.

Share this post:

Leave a Comment