Telefon Mobil Samsung Galaxy Young S5360 Hello Kitty

'

Telefonul Samsung Galaxy Young Hello Kitty este un telefon pentru tineri, extrem de puternic si compact. Acesta vine cu numeroase functii foarte interesante si poate fi gasit la un pret mic, fiind destinat utilizatorilor cu buget redus.

 

Telefon Mobil Galaxy Young S5360 Hello KittyIn ceea ce priveste partea Hardware, Samsung Galaxy young este dotat cu un procesor de 832 Mhz si o memorie flash de 160 mb. Desi memoria flash nu este extrem de ridicata, aceasta se poate extinde cu pana la 32 de Gb, cu ajutor unui card micro SD.

Sistemul de operare cu care vine instalat este Android 2.3.5 Gingerbread, un sistem de operare care permite accesul la Android market si descarcarea a numeroase de aplicatii extrem de interesante. Pe langa acest sistem, telefonul vine echipat si cu aplicatii preinstalate, precum GPS, playere Mp3 si Mp4, organizator sau editor de imagine sau de fisiere video.

 

Ecranul, desi nu este foarte mare, este suficient pentru o experienta perfecta. Acesta are 3 inch si reda imagini la 240×320 pixeli. Numarul culorilor pe care le poate oferi se ridica la 256 de mii iar displayul este de tip capacitive touch screen.

Samsung Galaxy Young dispune si de o camera de 2 Mp, cu care poti sa faci numeroase poze la o calitate buna. Rezolutia maxima acestora este de 1600 x 1200.

Bateria de 1200 mAh asigura o autonomie destul de mare, daca tinem cont de faptul ca telefonul nu este foarte mare si nu cunsuma multe resurse.

check_price1

Conectarea la internet se face fie prin 3G, fie cu ajutorul Wifi. De asemenea, acest telefon mai dispune si de conexiuni GPRS, EDGE sau Bluetooth.

Cu cele 97.5 grame pe care le cantareste si dimensiuni ce nu depasesc 105 mm in lungime si 60 de mm in latime, Samsung Galaxy Young este un telefon extrem de mobil si de usor de folosit. Culoarea roz il trimite intr-o singura zona, cea a tinerilor cu preponderenta cea a fetelor.

 

Share this post:

Leave a Comment