Televizor OLED Curbat LG TV – Pretul Tehnologiei 55EA980V

'

Când vine vorba de televizoare și ecrane revoluționare, LG este unul dintre producătorii care scot în fiecare an capul în lume cu ceva nou. Anul trecut la CES a prezentat primul TV OLED din lume și extrem de subțire.

 

Tot anul trecut ne-a prezentat si smartphone-ul LG G Flex și al său ecran flexibil care nu se sparge atunci când îl îndoim. Între timp au făcut pasul spre ecrane mai mari și au ajuns la televizoare OLED curbate, cu preturi rezonabile, dat fiind ca sunt tehnologii de varf..

 

Primul și singurul astfel de televizor se numește LG OLED TV 55EA980V – primul televizor OLED curbat din lume

 

Televizor OLED Curbat LG TV 55EA980VModelele anterioare de televizoare plate erau limitate la anumite specificații tehnice și nu puteau evolua mai mult pentru a mulțumi pe deplin utilizatorul. Nici un televizor, începând de la cele cu tub catodic și până la plasme nu au reușit să ofere o imagine naturală.

Acum însă, LG a reușit să ofere cu adevărat o experiență cu adevărat umană datorită formei care asigură o experiență de vizualizare captivantă și în același timp foarte naturală.

 

Tehnologia OLED este singură care folosește 4 culori pentru fiecare pixel în parte. Astfel că pe lângă culorile roșu, verde și albastru s-a mai adăugat și culoarea albă pentru a intensifica paleta coloristică și acuratețea. Pe scurt asta înseamnă culori mai naturale și reprezintă un salt uriaș față de ecranele convenționale.

Faptul că este curbat nu ține doar de design. Acest lucru face ca imaginea să fie mult mai naturală, iar modul în care sunt captata culorile de către utilizator să fie mai realiste. Față de un televizor oarecare la care culoarea și contrastul se diminuau ușor spre margini, LG a lucrat la acest astect, iar acum te poți bucura un contrast mai bun, culori mai vi și unghiuri mai bune de vizualizare.

 

Contrastul și viteza de răspuns sunt poate unele dintre cele mai importante aspecte ale oricărui ecran. La tehnologia OLED de care dispune acest televizor, fiecare pixel este luminat independet ne mai având nevoie de o lampă comună. Fiecare pixel este în stare să își controleze individual luminozitatea și să reproducă o nuanță de negru foarte adâncă pentru o mai mare senzație de realism și profunzime. Viteza de răspuns pe acest televizor este de 100 de ori mai mare față de cea a televizoarelor LED, raportul pret / performanta fiind net superior.

 

LG-55-OLED-tv

 

Acum aveți ocazia să priviți la un televizor ce oferă imagine exact că în viața reală. Și ca să nu existe ceva care să ne distragă atenția de la imaginea clară pe care acest televizor o oferă, cei de la LG au lucrat un la suport inovator. Aceștia au creat un suport transparent creand iluzia de ecran plutitor. Așadar, ecranul este în centrul atenției.

 

Și mai mult de atât, LG a lucrat și la sunet nu doar la imagine. Boxele acestui televizor sunt introduse în suportul transparent în colțurile acestuia. Și în caz că nu v-ați dat seama și ele sunt transparente. Sistemul de difuzoare pe două canale este construit pe film ceramic foarte fîn ce produce un sunet extrem de clar și natural pe măsură imaginii.

 

Momentan este un televizor premium cu tehnologie de top, dar în câțiva ani toate televizoarele vor fi la fel. Și pentru că vorbim în prezent de un televizor de top acesta este construit și din materiale de top. Vorbim despre CFRP adică Carbon Fiber Reinforced Plastics. Este un material premium folosit la mașinile de lux, dar și în aeronautică fiind foarte rezistent și durabil. În plus este mai ușor decât aluminiul permițând un finisaj de calitate ca orice alt produs de lux.

Acest televizor știe să facă conversia de la 2D la 3D, deci aveti efectul de 3D oriunde și oricând pe acest televizor. Și dacă doriți doar filme 3D originale aveți la dispoziția aplicația LG 3D World care sortează conținutul 3D pentru a fi mai ușor accesat.

 

Se pare că nu doar televizorul și funcțiile acestuia au evoluat. Chiar și telecomanda s-a schimbat radical. Acesta poate fii folosită la orice gadget de prin casă. Trebuie doar să o îndreptați spre ceea ce vreți să controlați și gata. În plus puteți folosi telecomandă ca un mouse atunci când vreți să faceți scroll sau zoom pe televizor folosind rotită din mijloc. În plus știe și comenzi vocale.

Încă o funcție interesantă este Smartsharetm care permite conectarea anumitor dispozitive externe la televizor și de a reda imagini de pe ele. Acesta operație merge și invers putând să redați conținut de pe televizor pe smartphone sau tableta, wireless.

Televizorul OLED Curbat LG TV 55EA980V este disponibil si in magazinele din Romania, la un pret sub 40.000 Lei.

check_price1

Specificații tehnice

Dimensiune ecran: 55 inch
Rezoluție: 1920 x 1080
Iluminare: OLED
Transmisie: analog și digital
Tip 3D: FRP
Conversie de la 2D la 3D: da
Conversie de la 3D la 2D: da
Format suport: S/S, T/B, C/B, F/S
Detectare auto format: da
Control adâncime: da
Viewpoint control 3D: -10~+10
Corectare imagine 3D: da
3D sound zooming: da
Dual Play:da
Smart Home: da
App Store: da
Full Web Browser: da
Social center: da
Skype: da
3D World: da
Game World: da
Triple XD Engine: da
Resolution Upscaler: Plus
Smart Color Gradation: da
Dynamic Color Enhacencer: da
Optimiazre Contrast: da
Corecție raport lungime/lățime: 8 moduri
24p Real Cinema: da
Mod AV: da
Picture Wizard ÎI: da
Mod stare imagine: 7 moduri
Sunet mono/stereo/dual: da
DTS: da
Decodor Dolby Digital: Dolby MS10
Sistem de boxe: 2.0 10 Watti
Subwoofer: da
Sistem surround: da
Voce Clară II: da
Optimizare Sunet: da
Mod smart sound: da
Wireless Sound Sync: da
Conectivitate: Simplelink, USB, DLNA, Wi-Fi, Wi-Di, DVR, MHL, WiFi Direct, TagOn, 2nd Display, Miracast, USB 3.0, USB 2.0, component, HDMI, jack 3.5 mm, slot CI, intrare RF, Scârț, LAN, ieșire digitală, intrare composit
Dimenisune: 1227*798.5*192
Greutate: cu suport 17.2 Kg
Consum: 0.40 în stand by

Share this post:

Leave a Comment