Twitter relaxeaza restrictia celor 140 de caractere ale unui mesaj

'

Twitter este pe cale de a revolutiona propriul serviciu, incepand cu data de 19 septembrie 2016. Astfel, conform noilor reguli, in cadrul celor 140 de caractere (maximul admis pentru un mesaj), nu vor mai fi contorizate atasamentele media (fotografii, sondaje etc). In acelasi spirit, nici mesajele „citate” nu vor mai conta la numaratoarea caracterelor unui mesaj. In felul acesta, Twitter vrea sa ofere mai multa relaxare in compunerea mesajelor.

Pe blogul Twitter a aparut aceasta declaratie de intentie inca din luna mai a anului curent, insa fara a se specifica o data anume a implementarii.

„Aceasta este cea mai importanta schimbare pe care am facut-o in ultima perioada de timp, in ceea ce priveste aspectul conversational al Twitter, si este facuta in spiritul de a oferi utilizatorilor intreaga flexibilitatea in folosirea celor 140 de caractere”, a declarat Jack Dorsey, CEO Twitter, la inceputul lunii mai.

In concluzie, de saptamana viitoare numaratoarea caracterelor Twitter va fi axata pe mesajul in sine, nu pe media atasata lui.
E o miscare buna pentru compania din San Francisco, care se zbate pentru a mari profitul si pentru a-si largi bazinul de utilizatori, la ora actuala in numar de 313 milioane.

twitter-caractere

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.