Uscator de rufe cu condensare Hotpoint TCD77B6H, 7 kg, 3 Nivele uscare, Alb

'

De multe ori, dupa ce speli hainele ti-ai dori sa se usuce imediat. Multe dintre masinile de spalat disponibile pe piata ofera si o uscare completa a hainelor, insa de cele mai multe ori acestea ies sifonate si uscarea nu se face la o calitate maxima.

Daca vrei haine uscate rapid, la o calitate exceptionala, acest uscator de rufe cu condensare de la Hotpoint este una dintre variantele ideale.

Uscator de rufe cu condensare Hotpoint TCD77B6H, 7 kg, 3 Nivele uscare, AlbCu un aspect deosebit, care se potriveste perfect langa o masina de spalat si cu functii care respecta toate standardele de igiena si siguranta, uscatorul de rufe este indispensabil in orice casa.

Capacitatea sa este de 7 kg de haine, ceea ce iti permite sa pui la uscare toata incarcatura unei masini de spalat. Incarcarea este frontala iar afisajul LCD de care dispune iti va spune toate detaliile de care ai nevoie pentru uscare.

Cu un numar de 16 programe de uscare, poti sa ai convingerea ca vei gasi varianta optima pentru hainele tale. Ai de ales intre programe antisifonare, programe antialergice sau programe delicate, pentru haine de bebelusi. De asemenea, dispui de diverse programe pentru Jeans, lana sau jaine delicate si de un program special pentru jucarii de plus, in asa fel incat sa ii poti oferi copilului tau jucarii curate si sanatoase.

Functiile de siguranta sunt aspecte extrem de importante, atat pentru o masina de spalat cat si pentru un uscator, motiv pentru care sunt foarte prezente si la acesta. In momentul in care se termina un program, uscatorul emite un semnal sonor si ai posibilitatea de a programa uscarea pentru mai tarziu.

Uscarea se face prin condensare iar rezervorul care retine apa este de 5 litri, in asa fel incat nu vei avea probleme cu un surplus de apa.

De ce ai avea nevoie de un uscator profesional pentru rufe?

-Pentru a purta hainele imediat dupa spalare;

– Pentru a nu intinde rufele peste tot prin casa la uscat;

– Pentru a le usca fara cute foarte greu de calcat, efect pe care il au uscatoarele de haine obisnuite.

Practic, acest uscator  de rufe cu condensare Hotpoint este o optiune serioasa pentru toti cei care isi doresc haine uscate rapid, care sa isi pastreze rezistenta si sa nu fie sifonate.

Share this post:

Leave a Comment