Vrei un job in IT de tip part-time? Iata cateva oportunitati puse la dispozitie de angajatori

'

Joburile part-time nu sunt adresate doar studentilor sau elevilor, aceste locuri de munca pot reprezenta la fel de bine o optiune pentru persoanele care dispun de foarte mult timp liber si doresc sa il valorifice. Fie ca vrei sa acumulezi o experienta in plus, fie ca ai nevoie de mai multi bani si doresti sa lucrezi in timpul liber, industria IT are un potential tot mai mare iar persoanele cu anumite cunostinte sunt cautate de catre companiile dornice sa aduca un plus activitatii lor.

In ce consta aceste locuri de munca pe care urmeaza sa le enuntam? Angajatorii doresc atat persoane fara experienta cat si persoane care au mai lucrat in anumite domenii de activitate, cert este ca, pe langa renumeratia efectiva, veti putea acumula o anumita experienta in domeniul de activitate vizat. Iata doar o parte a categoriilor de joburi aflate la mare cautare in domeniul IT.

joburi in IT

Designer web

Conform ultimelor statistici efectuate de catre Ministerul Muncii, cele mai bine platite locuri de munca din Romania sunt cele din industria IT. Esti specializat in acest domeniu si ai o anumita experienta in crearea unui layout, a unui site sau a unui magazin online? Poti aplica pentru un job al carui venit este foarte atractiv, un exemplu concret fiind pozitia de web designer part time in cadrul agentiei de creare site si promovare online Webdesk Agency.

Redactor de continut

Dupa cum bine observati, cantitatea de informatie din online este din ce in ce mai mare, in sprijinul acestei cresteri venind intocmai redactorii de articole. Publicatiile online sunt din ce in ce mai numeroase iar cererea este tot mai ridicata, un job de redactor online fiind ideal atat pentru cei care doresc sa lucreze la birou cat si pentru persoanele care cauta flexibilitate dorind sa activeze de la biroul de acasa.

Specialist Social Media

Facebook sau Twitter sunt printre retelele de socializare cu cea mai mare priza la publicul autohton cat mai ales in strainatate. Un asemenea loc de munca, cel de specialist in Social Media, este la mare cautare printre firmele de recrutari din Romania. Majoritatea agentiilor de publicitate romanesti au clienti atat din tara cat si din strainatate, clienti care doresc o reprezentare exemplara in ceea ce priveste relatia cu publicul de pe retelele de socializare. Tot la acest capitol puteti aplica pentru posturi de junior SM, nimic altceva decat persoane care sa acumuleze experienta alaturi de un specialist in Social Media.

SEO Manager

Un domeniu mai putin cunoscut de catre publicul larg insa o nisa apreciata si cautata de catre corporatiile din Romania. Exista posturi de specialist in optimizare SEO puse la dispozitie de catre marile companii romanesti care isi doresc sa detina controlul suprem mentinandu-si serviciile in-house, cat si locuri de munca in agentii specializate in optimizarea pentru motoarele de cautare. Daca experienta nu este de partea voastra dar doriti sa deprindeti anumite cunostinte, puteti tinti si posturile de SEO Junior oferite de agentiile de marketing online.

Administrator server

Acest loc de munca este potrivit doar celor care au experienta in retelistica si cunosc foarte bine principiul de functionare al unui server. Se cauta persoane experimentate, care au capacitatea de a configura si monitoriza activitatea serverelor dintr-o firma de gazduire, corporatie sau agentie de web design.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.