Xiaomi Redmi 2 Pro un smartphone Dual SIM

'

Xiaomi Redmi 2 Pro este unul dintre cele mai importante modele produse de compania Xiaomi. Acesta este un smartphone care face parte dintr-o categorie destul de buna, avand performante mid-range. Telefonul este echipat cu un procesor de tip Qualcomm Snapdragon versiunea 410 MSMS8916, Quad Core tactat la 1.2 GHz pe 64 de biti.

Partea placuta este ca are 2 GB RAM si 16 GB memorie de stocare, dar se poate adauga un card micro-SD de pana la 32 de GB. In plus, pe langa asta, puteti adauga si conturile personale de cloud, astfel spatiul de stocare va fi si virtual. Chiar daca este un telefon cu un display de 4.7 inci, acesta are o greutate acceptabila de doar 133 de grame, dimensiunile sunt de 13.4 x 6.72 x 0.94 centimetri.

Xiaomi-Redmi2

Este un telefon care suporta doua cartele SIM, iar conexiunea 4G este suportata pe ambele. Multe din telefoanele existente a altor companii nu ofera posibilitatea de a selecta SIM-ul dorit atunci cand doresti sa faci un apel sau sa trimiti un SMS. Xiaomi a adaugat o functie prin care poti face etichete personalizate pentru fiecare cartela si posibilitatea de a selecta simul dorit. Daca descarci regulat fisiere de pe internet, telefonul suporta o viteza maxima de download de pana la 150 Mbps.

Iar pe partea de specificatii telefonul sta foarte bine, chiar daca este un model ieftin, acesta ofera calitate si performante decente. Ecranul are o diagonala de 4.7 inci (IPS) ce ofera o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, ecranul este realizat din sticla laminata si este protejat cu Dragontrail Glass. Ceea ce este important la acest aspect, unghiurile de vizualizare sunt foarte largi, calitatea imaginii este una foarte clara si cat mai naturala.

Ruleaza pe sistemul de operare Android 4.4, dar versiunea este personalizata cu o interfata draguta numita MIUI 6. Camera foto principala are un senzor de 8 MP (panorama, HDR, infrarosu, BSI) iar camera secundara are doar 2 MP si vine cu o functie interesanta care ofera o experienta frumoasa care iti ofera selfie-uri reusite. Acumulatorul are o capacitate de doar 2200 mAh, dar se putea mai bine, un 2700 mAh era suficient. Timpul de incarcare este mai rapid, datorita functiei Quick Charge 1.0 care promite o incarcare cu pana la 20% mai rapida.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.