HDD extern WD Elements Portable, 1TB, 2.5″, USB 3.0, Black

HDDul extern WD Elements Portable este un Hdd extrem de fiabil ce poate raspunde fara nicio problema oricarei cereri adresate unui astfel de aparat. Acesta beneficiaza de siguranta oferita de cei de la Wd si are numeroase functii foarte utile.

In primul rand, dispune de un spatiu urias, de 1 Tb, care te va invita sa stochezi extrem de multe informatii. Poti salva pana la 17000 de melodii sau 250 de filme in format DVD. de asemenea, poti salva absolut toate documentele de care ai nevoie, deoarece spatiul iti permite asta.

HDD extern WD Elements Portable, 1TBTransferul de date intre Hdd si Pc se face fie prin Usb 2.0 fie prin Usb 3.0. Diferenta dintre cele 2 este faptul ca Usb 3.0 este mult mai rapid. Daca varianta 2.0 poate transfera cu pana la 480 Mb/ secunda, varianta 3.0 dispune de un transfer ultra rapid, care poate ajunge la 5 Gb/secunda.

Wd Elements Portable este compatibil cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows si Mac si nu necesita instalare, acesta fiind activ imediat ce este conectat. De asemenea, nu necesita cablu de alimentare, alimentandu-se direct prin usb, de la pc.

In ceea ce priveste dimensiunile, acest Hdd dispune de o portabilitate ridicata. Greutatea de doar 134 de grame si dimensiunile reduse de 82 x 111 x 15 mm il fac foarte usor de transportat peste tot, fiind perfect pentru orice buzunar. Diagonala Hdd-ului este de 2.5 inch.

Cu proprietatile deosebite pe care le prezinta si cu dimensiunile reduse, WD Elements Portable ar putea face fara probleme parte din categoria Hdd-urilor care necesita un buget mare. Din fericire pentru utilizatori, costul acestuia este putin mai mare de 300 de lei si este dedicat tuturor userilor care isi doresc mobilitate si viteza, chiar si celor cu buget mic.

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.