HDD extern WD Elements Portable, 500GB, 2.5″, USB 3.0, Black

Hdd-ul extern WD Elements Portable este una din vedetele celor de la WD, datorita fiabilitatii si functiilor deosebite cu care vine. De asemenea, unul din punctele forte ale acestui hdd este pretul, care trece putin peste 200 de lei, desi dispune de o capacitate de stocare de nu mai putin de 500 GB.

HDD extern WD Elements Portable, 500GBUnul dintre primele lucruri care te vor uimi la acest hdd este marimea. Cu o greutate de doar 82 x 111 x 15 mm, acesta este unul dintre cele mai mici hdd-uri externe de pe piata, incapand cu usurinta in orice buzunar. Greutatea sa este la fel de mare ca a unui telefon: 134 de grame iar diagonala pe care o prezinta este de 2.5 inch.

Datele transferate de pe sau catre acest hdd, pot fi transferate fie prin USB 2.0 fie prin USB 3.0. Diferenta majora intre cele 2 este viteza. Daca USB 2.0 permite un transfer de pana la 480 MB/ secunda. o rata de transfer excelenta de altfel, USB 3.0 permite o rata de transfer de pana la 5 GB/ secunda, facand orice fisier sa zboare intre HDD si calculator.

Sistemele de operare cu care este disponibil sunt fie Windows, fie Mac.

Un lucru foarte important este aspectul. Hdd-ul vine cu o carcasa neagra, de buna calitate si poate fi privit drept un accesoriu slim si profesional. Capacitatea de 500 Gb iti va permite sa stochezi extrem de multe fisiere. Poti stoca pana la 125 de filme in format DVD sau nu mai putin de 8000 deore de muzica , echivalentul a unui an de muzica in continuu.

Per total, WD Elements Portable este un Hdd extern extrem de fiabil, dedicat oamenilor care au nevoie de spatiu, viteza si calitate, insa au un buget redus.

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.