HDD extern WD My Passport 3.0, 1TB, 2.5″, USB 3.0

Hdd-ul extern WD My Passport 3.0 este un Hdd cu o capacitate foarte mare intr-o carcasa foarte mica. Daca doresti sa ai cat mai aproape toate datele importante, insa nu vrei o piatra de moara dupa tine, acest Hdd este ideal. Cantareste doar 190 de grame si are dimensiuni extrem de mici : 82 x 111 x 19 mm.

Pe langa o capacitate de stocare foarte mare, care se ridica la 1 Tb, acest hdd mai ofera si numeroase alte functii. Una dintre ele este software-ul de backup automat, care functioneaza continuu fara sa foloseasca foarte multe resurse.  Este foarte important, deoarece de cate ori salvezi un fisier, software-ul ii face o copie de rezerva instant, oferind o siguranta sporita.

HDD extern WD My Passport 3.0, 1TBCu un port Usb 3.0, WD my Passport ofera viteze de pana la 3 ori mai mari decat vitezele de transfer pe care le-ai avea cu un usb 2.0. In felul acesta, fisierele vor zbura de la Hdd la calculator si invers. Ests compatibil atat pentru porturi Usb 2.0 cat si pentru porturi usb 3.0, in asa fel incat sa ai toate optiunile. Slotul Usb 3.0 permite o viteza de 5 Gb/ s in timp ce slotul USB 2.0 permite o viteza de transfer de 480 MB/s

De asemenea, mai dispune si de WD Security, pentru securitate maxima. Aceasta functie iti permite criptarea si parolarea continutului de pe Hdd pentru o protectie maxima.

Alimentarea Hdd-ului se face prin cablu Usb iar energia vine direct de la calculator. Di acest motiv, nu vei avea nevoie de o alimentare separata, Hdd-ul obtinand tot ceea ce are nevoie de la Pc.

WD my Passport este compatibil cu foarte multe sisteme de operare si nu necesita instalare, functionand imediat dupa conectare. Este compatibil atat cu versiunile Microsoft Windows 8, Vista si XP cat si cu Mac OS X, Tiger, Leopard sau Snow Leopard.

Cu un pret ceva mai mare de 300 de lei,acest Hdd este o optiune de luat in seama pentru cei care vor spatiu mare si viteza de transfer.

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.