HDD extern WD My Passport Ultra, 500GB, 2.5″, USB 3.0

Daca vrei un Hdd extern care sa arate si bine si sa fie si incapator, My Passport Ultra de la WD iti ofera tot ceea ce ai nevoie, oferindu-ti o capacitate de stocare de 500 Gb si numeroase functii foarte utile pentru tine si calculatorul tau.

Acesta beneficiaza de softul de backup WD SmartWre Pro. Acesta permite salvarea datelor personale fie pe card, fie in contul Dropbox, pentru a le putea recupera ulterior, in cazul in care se pierd. Datele pe care le ai pe hard, le vei putea proteja in mai multe moduri, fie prin criptare fie prin parolare.

HDD extern WD My Passport Ultra, 500GBConectarea la PC se face prin Usb 2.0 sau prin Usb 3.0 . Diferenta dintre cele 2 este viteza. Daca Usb 2.0 permite o viteza de pana la 480 mb/s, Usb 3.0 permite viteze de pana la 5 Gb/s.

In ceea ce priveste aspectul, acest Hdd este foarte compact, extrem de mobil si vine in diverse culori, pentru a se asorta perfect tuturor obiectelor pe care le detii. Poti alege intre variantele de Hdd negru, albastru, gri inchis sau rosu. Designul deosebit nu se opreste insa la culori, acesta are o grosime de doar 12.8 mm si o greutate aproape insesizabila, de 134 de grame, facandu-l extrem de usor de transportat peste tot, incapand cu usurinta chiar si intr-un buzunar.

Desi te-ai astepta la un pret mare pentru acest Hdd, cei de la Wd uimesc, cerand un pret extrem de redus pentru el. Acesta nu depaseste 300 de lei pentru varianta de 500 Gb si este dedicat tuturor celor care isi doresc viteza, spatiu si mobilitate. Pentru un pret ceva mai mare, insa nu cu mult, acest Hdd poate fi achizitionat si in varianta de 1 Tb sau chiar in varianta de 2 Tb, spatiu suficient sa iti pastrezi toate colectiile de muzica, filme sau jocuri si sa te bucuri de ele ani de zile.

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.