Multifunctional laser monocrom Samsung SCX-3405F, A4

Imprimanta Samsung SCX-3405F este o multifunctionala care vine la un pret mediu si aduce numeroase functii foarte bune in ceea ce priveste printarea laser.

Formatul pe care il foloseste atat la printare cat si la copiere si scanare este A4. Aceasta foloseste o tehnologie laser si tipareste monocrom, fiind dedicata pentru cei care nu au nevoie de printare color.

Multifunctional laser monocrom Samsung SCX-3405F, A4Daca doresti printare sau copiere duplex, acest lucru trebuie sa il faci manual. Interfata pe care o foloseste pentru conectarea cu calculatorul este USB.

Mediile de printare pot fi A5, DL, B5 sau A4. greutatea medie pentru materialele printate trebuie sa fie intre 60 si 163 de grame pe metru patrat.

Copiatorul dispune de mai multe functii precum ID Copy, N-up, Colectionare sau Scanare. De asemenea, dispune de un zoom intre 25 si 400%.

Imprimanta are o viteza de printare foarte buna. Aceasta poate printa 20 de pagini pe minut iar limbajul pe care il foloseste este SPL. Rezolutia de printare este si ea foarte buna: 1200 x 1200 dpi.

In ceea ce priveste scannerul, acesta functioneaza la o rezolutie de 600 x 600 dpi iar tipul de scanner este CIS. Ceea ce aduce deosebit aceasta multifunctionala este Faxul, care are functii de trimitere programata, expediere programata, trimitere multipla sau trimitere intarziata.

Consumabilul pe care il foloseste este tonerul Samsung MLD care poate functiona pentru 1500 de pagini. Alimentarea cu hartie se poate face cu maxim 150 de coli in timp ce tava output sustine maxim 100 de coli.

Multifunctional laser monocrom Samsung SCX-3405F, A4 are o memorie de 64 Mb si un procesor de 433 Mhz. Nu este chiar foarte mobila, avand o greutate de 8 kg si dimensiuni destul de mari: 402 x 293 x 296. Puterea consumata este si ea destul de mare, insa nu va face ravagii in buzunar. Aceasta cunsuma 310 w. In ceea ce priveste sistemul de operare, este compatibila cu Windows, Linux sau Mac Os X.

 

Vezi detalii


Share this post:

Related Posts

Comments are closed.