Tableta Asus Fonepad 7 ME372CG-1B027A, Procesor Intel Atom Dual Core 1.6 GHz, LED 7″, 1GB RAM, 16GB, 3G, Wi-Fi

Asus ne-a obisnuit cu tablete de cea mai buna calitate, care raspund cerintelor celor mai pretentiosi utlizatori. Asus Fonepad 7, pe langa faptul ca este o tableta de exceptie, poate juca si rolul de telefon cu usurinta, datorita conectivitatii 3G.

Tableta Asus Fonepad 7 ME372CG-1B027APartea Hardware este foarte puternica pentru aceasta tableta. Procesorul Dual Core de tip Intel Atom Z2560 poate rula cu acuratete si cu viteza numeroase aplicatii, avand o freventa de 1600 MHz. Memoria cu care vine echipata tableta Asus Fonepad7 este de 1024 MB LPDDR2 iar memoria Flash este de 16 Gb, cu posibilitatea de extindere datorita slotului de card Sd.

Ceea ce este foarte deosebit la aceasta tableta este conectivitatea 3G si conectivitatea GSM, care permite introducerea unei cartele de mobil. De asemenea, tableta se poate conecta la orice retea wifi sau la bluetooth.

Designul este unul simplist dar de calitate. Dimensiunile de 196.6×196.8×10.5 mm o fac extrem de mobila iar greutatea de 328 de grame face din aceasta tableta companionul perfect pentru orice deplasare.  Asus Fonepad 7 vine intr-o culoare gri si dispune deu un ecran cu diagonala de 7 inch, care poate rula la o rezolutie de 1280×800. Displayul este de tip IPS LCD si dispune de Multi touch capacitive in 10 puncte.

Comunicarea se poate face, pe langa cartela Gsm si prin apeluri video, datorita celor 2 camere de 1.2 Mpx si de 5 Mpx. Tableta mai dispune si de difuzoare stereo si de un sistem de operare Android care iti permite descarcarea si rularea a numeroase aplicatii interesante din Android Market.

Gps-ul nu te va lasa sa te ratacesti niciodata iar bateria  va tine cel putin 28 de ore in convorbire si 840 de ore in standby. Cu un nivel de performanta superior, Asus Fonepad este dedicat persoanelor mobile, care cauta performanta si calitate la un pret corect. Este printre singurele tablete de pe piata care au si rol de telefon, asadar, experienta pe care ti-o va oferi este unica .

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.