Tableta ASUS Google Nexus 7 Editie 2013, Procesor Quad-core 1.5 GHz Krait, LED-backlit IPS LCD 7″, 2GB RAM, 16GB Flash, Wi-Fi, Android 4.3

Cei de la Asus au venit cu 2 variante de Google Nexus 7, editia 2013, cea cu 4g si cea fara 4g. Diferent dintre ele este de cateva sute de lei si de faptul ca au sau nu 4g sau 3g, in rest, sunt aproape identice.

Designul este minimalist, fiind construita din materiale de foarte buna calitate. Google Nexus 7 este foarte subtire, oferind un finisaj foarte placut la atingere si fiind foarte confortabila in mana. Dimensiunile de 200x114x8.7 mm si greutatea de doar 290 de grame fac din aceasta tableta una extrem de portabila.

Tableta ASUS Google Nexus 7Partea Hardware este cu adevarat puternica. Nexus 7 dispune de un procesor Krait, cu un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro si cu 4 nuclee. Acesta ruleaza la 1500 MHz si este foarte bine ajutat de catre memoria de 2048 Mb. Un mic neajuns ar fi faptul ca, desi are o memorie flash mare, de 16 Gb, aceasta nu poate fi extinsa printr-un card de memorie, insa cei 16 Gb pot fi suficienti.

Ecranul cu o diagonala de 7 inch dispune de un display LED backlit IPS LCD cu touchscreen si ruleaza perfect in orice aplicatie sau joc datorita placii video Adreno 320.

Daca iti doresti o tableta cu care poti sa comunici, aceasta este solutia ideala, deoarece dispune de 2 camere, una frontala si una secundara, care au capacitati de 1.2 respectiv 5 Mpx si permit Autofocus, Geo Tagging, Face detection sau Touch Focus.

Desi nu are 3g sau 4g, Nexus 7 editia 2013 se poate conecta la bluetooth, la GPRS, EDGE si NFC, sau poate prelua semnalele wifi pentru o conexiune rapida la internet.

Acumulatorul este si el foarte puternic, cei 3950 mAh facand posibila rularea de pana la 9h de activitate.

Sistemul de operare cu care vine echipata tableta este Android, sistem de operare extrem de flexibil care ofera acces la Android Market, de unde poti descarca aplicatii de cea mai buna calitate si numeroase jocuri.

Per total, Google Nexus 7 2013 este o tableta pentru utilizatorii pretentiosi care isi doresc performanta maxima.

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.