Tableta Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T211, Procesor Dual Core 1.2GHz, TFT 7″, 1GB DDR3, 8GB Flash, Wi-Fi, 3G

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T211 este un adevarat partener care te ajuta sa fii tot timpul in miscare. Foarte subtire, ingusta si fiind construita din materiale fine, aceasta tableta este extrem de usor de manevrat si de purtat in orice imprejurare. Faptul ca este usoara nu ii scade insa performanta, procesorul dual core si camera foto dubla, iti vor da posibilitatea sa faci numeroase lucruri cu aceasta tableta si sa te bucuri de cele mai noi aplicatii oferite de Samsung.

Tableta-Samsung-Galaxy-Tab-T210Procesorul Dual Core are o frecventa de 1.2 Ghz si poate indeplini aproape orice cerinta, cu o cursivitate si o rapiditate excelenta. Camerele foto te ajuta sa comunici foarte usor in conversatii video si sa fotografiezi toate momentele importante din viata ta, la calitate maxima. Camera din spate dispune de 3 megapixeli in timp ce cea frontala dispune de 1.3 megapixeli, suficienti pentru cele mai bune poze. Camera de pe spatele tabletei, dispune de Geo Tagging, o optiune cu adevarat speciala.

Samsung Galaxy Tab 3 iti pune la dispozitie si optiunea Dropbox. Aceasta permite stocarea a numeroase fisiere pe 50 GB spatiu, accesibile oricand, de oriunde exista o conexiune la internet.

Aplicatia ChatOn iti permite comunicarea cu toti prietenii si cunostiintele, intr-un mod simplu si eficient, punandu-ti la dispozitie functii deosebite precum group chat, multimedia transmition sau Buddy interaction.

In ceea ce priveste memoria, Galaxy Tab 3 vine echipata cu 1024 DDr 3 si cu o memorie Flash de 8 Gb. Aceasta insa, poate fi extinsa cu pana la 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie, iar optiunea Dropbox iti extinde memoria cu inca 50 Gb.

 

Diagonala tabletei nu este una uriasa, dar este suficienta pentru orice pretentios. Aceasta are 7 inch si ruleaza la o rezolutie de 1024×600. Display-ul este de tip capacitive touchscreen si dispune de multitouch.

In ceea ce priveste bateria, capacitatea acesteia este de 4000 mAh, suficient pentru o experienta indelungata cu Galaxy Tab 3. Tableta mai dispune si de GPS, conectare la internet prin wi-fi, Tv Out, playere mp3 si mp4, text editor si un sistem de operare Android, care iti permite achizitia a numeroase aplicatii din Android Market si rularea lor rapid si in siguranta. Per total, Galaxy Tab 3 este o tableta excelenta.

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.