Combina Frigorifica Arctic AK 275+, 237 l, Clasa A+, H 170.5, Alb

O combina frigorifica este indispensabila in orice casa, iar acest Arctic AK 275+ reuseste sa garanteze prospetimea mancarii pe o perioada foarte lunga si sa indeplineasca numeroase functii deosebite, la un pret excelent.

Designul combinei este unul foarte modern si elegant, avand numeroase accesorii silver care ii completeaza imaginea profesionista.

Combina Frigorifica Arctic AK 275+Cu ce vine deosebit fata de alte combine frigorifice?

  • Ofera un randament foarte bun in ceea ce priveste consumul de energie, avand clasa de eficienta energetica A_. Practic, acesta poate sa consume cu pana la 25 % mai putin decat alte combine frigorifice de aceeasi marime;
  • Este deosebit de incapatori, fiind dedicat familiilor mari si raspunzand cu succes numeroaselor cerinte pe care acestea le-ar putea avea;
  • Dispune de o garnitura antibacteriana. Acesta este poate unul dintre cele mai importante elemente pe care le ofera combina. Datorita acestei garnituri, prospetimea si igiena din interiorul frigiderului vor fi intotdeauna ridicate iar sanatatea membrilor familiei va fi si ea una foarte buna;
  • Dispune de rafturi ajustabile. Poti sa folosesti frigiderul in ce mod vrei tu. Acesta contine rafturi ajustabile pe care le poti muta cu usurinta in asa fel incat la nevoie sa introduci si oale foarte voluminoase, fara niciun vel de probleme. Acestea sunt fornmate din sarma, ceea ce ofera de asemenea igiena si spatiu in frigider.

Arctic 237 este deosebit de voluminos. Cei 237 de litri volum, iti permit sa pastrezi foarte multa mancare, fara niciun vel de probleme. Nici congelatorul nu este mic, acesta avand 62 de litri.

In ceea ce priveste compartimentarea, dispune de 3 rafturi, de 4 suporturi pentru usi si de un compartiment dedicat special legumelor si fructelor. Si congelatorul este compartimentat, acesta avand 3 compartimente.

In ceea ce priveste sistemul de dezghetare, aceasta se face manual. Frigiderul poate oferi cu usurinta o autonomie de pana la 18 ore fara curent electric, ceea ce il face ideal pentru orice casa, chiar si in momentele in care electricitatea nu este tocmai prietenoasa.

Arctic 237 nu va deranja nici din punct de vedere fonic, cei 39 de decibeli pe care ii eminte, fiind aproape insesizabili.

Per total, aceasta combina frigorifica este o alegere inteligenta pentru toti cei care isi doresc sa completeze o bucatarie eleganta cu o piesa foarte potrivita si nu vor sa plateasca foarte multi bani pentru acest lucru.

 

Vezi detalii

Share this post:

Related Posts

Comments are closed.