Combina frigorifica Arctic AK3662-4+, 331 l, 2 Compresoare, Clasa A+

O combina frigorifica este unul din elementetele care face parte, fara exceptie din aproape fiecare casa. Practic, este responsabila de prospetimea alimentelor noastre, asadar trebuie sa ofere cel mai bun randament.

Combina frigorifica Arctic AK3662-4+Aceasta combina frigorifica Arctic AK3662-4+ poate sa fie o alegere cu adevarat excelenta, datorita elementelor si a caracteristicilor de ultima generatie care o diferentiaza de restul combinelor de pe piata. Iata de ce ar trebui sa alegi cobina Arctic ak3662 in detrimentul alotir variante:

– Dispune de doua compresoare. Este un detaliu extrem de important, deoarece poti sa reglezi temperatura din cele doua compartimente in mod independent. Acest lucru iti ofera posibilitatea de a face economie destul de mare la energia electrica;

– Dispune de o garnitura antibacteriana. Evident, cel mai important rol al unei combine frigorifice este acela de a pastra mancarea proaspata si sanatoasa. Aceasta garnitura pastreaza bacteriile departe de frigider, impiedicand formarea mucegaiului si protejand alimentele in cel mai bun mod cu putinta;

– Dispune de rafturi ajustabile. Nu este nicio limita pentru marimea alimentelor pe care le poti pune in frigider. Datorita posibilitatii de a muta rafturile, poti pune in frigider chiar si cele mai mari oale sau sticle.

Pe langa aceste caracteristici deosebite, combina mai dispune si de cateva detalii extrem de importante, care te pot convinge ca e o achizitie perfecta.

Clasa energetica pe care o ofera este A+, in asa fel incat sa consume cat mai putina energie electrica, dar sa dea un randament maxim.

Volumul total al combinei este de 331 litri, ceea ce este suficient de mare pentru a introduce toate alimentele necesare unei familii mari.

In ceea ce priveste apectul, acesta este unul perfect pentru orice bucatarie, datorita finisajelor moderne, a materialelor de calitate si a culorii alba.

Combina dispune si de o serie de functii de siguranta, precum functia de super congelare si de un afisaj LED unde poti sa afli mai multe detalii despre functionarea sa.

In cazul in care exista o pana de curent, rezista pana la 18 ore fara alimentare electrica, pastrand in tot acest timp alimentele in deplina prospetime.

Per total, combina frigorifica Arctic AK3662-4+ este ideala pentru oricine isi doreste o combina ce se acopere cat mai multe necesitati, sa pastreze mancarea cat mai proaspata si sa ofere un consum redus de energie electrica.

 

Vezi detalii

Share this post:

Related Posts

Comments are closed.