Combina frigorifica Beko DBK346XI+, 295 l, Clasa A+

Aceasta combina frigorifica de la Beko este o combina cat se poate de eleganta care prezinta numeroase functii de ultima generatie, un aspect deosebit si un pret mediu spre mic, pentru detaliile tehnice pe care le prezinta.

Combina frigorifica Beko DBK346XI+Beko DBK346XL+ este o combina foarte interesanta, care dispune de cateva detalii deosebite. Printre acestea se numara volumul mare, de 295 de litri, care permite o pastrare in siguranta a cat mai multor alimente, clasa de eficienta energetica A+ care permite o economie de energie foarte mare si modul in care sunt dispuse compartimentele, in asa fel incat sa ofere o flexibilitate cat mai mare.

Frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla, care ofera eleganta, insa sunt si deosebit de practice si de 4 suporturi pentru usa. De asemenea, dispune de un compartiment dedicat special legumelor si fructelor unde poti pastra cateva zile orice aliment din aceasta categorie si de un compartiment dedicat branzeturilor si unturilor.

Sticlele vor sta si ele in deplina siguranta in acest frigider, datorita suportului dedicat special pentru ele iar ouale dispun si ele de un compartiment special.

In ceea ce priveste congelatorul, acesta are 3 compartimente, pentru o organizare cat mai buna a alimentelor congelate si de o capacitate de congelare de 5 kg in 24 de ore.

Daca iti doresti cubulete de gheata pentru bauturile tale preferate, congelatorul dispune si de o tava de gheata.

Cum sanatatea si siguranta sunt cele mai importante, combina de la Beko dispune de un sistem antibacterian care pastreaza alimentele sanatoase si tine departe mucegaiul si bacteriile ce ar putea sa apara la frigiderele si combinele frigorifice ce nu dispun de un astfel de sistem.

In cazul in care exista o pana de curent, combina ofera o autonomie de 18 ore, timp in care pastreaza proaspete toate alimentele, fara sa fie nevoie de niciun fel de alimentare.

Este foarte eficient si pentru cei care vor o liniste deplina, deoarece nivelul de zgomot este de maxim 39 de decibeli, asadar, aproape ca nu il vei auzi.

Aspectul este si el un punct forte al acestei combine frigorifice. Cu o culoare gri, datorata inoxului din care este construit exteriorul si cu finisaje de cea mai buna calitate, se potriveste cu usurinta in orice bucatarie si ofera un aspect interesant di modern.

Per total, Beko DBK346XI+, 295 l, Clasa A+ este o combina frigorifica deosebita, care merita investitia si care ofera siguranta, protectie pentru alimente, consum mic de energie si un aspect deosebit pentru bucataria ta.

 

Vezi detalii

Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.