Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS65712 , 1200 RPM, 6.5 kg, Clasa A++, Display LED, Alb

Aceasta masina de spalat este  una dintre cele mai bune optiuni ale celor de la Whirlpool, venind cu tehnologii de ultima generatie, precum este al 6-lea simt, cu un aspect slim si usor de integrat oriunde si cu cateva caracteristici impresionante.

Tehnologia al 6-lea simt este una dintre cele mai apreciate tehnologii de la Whirlpool, deoarece ofera numeroase beneficii. Practic, ceea ce face este sa detecteze dimensiunile incarcaturii si sa isi adapteze spalarea in functie de acestea. In felul acesta, reuseste sa ofere o spalare de cea mai buna calitate, combinata cu economie la curent, la apa si la detergent.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS65712 , 1200 RPM, 6.5 kg, Clasa A++, Display LED, AlbPe langa aceasta tehnologie, Whirlpool WTLS65712 mai dispune si de tehnologia Clean si de programul special, super Eco, care impreuna duc la o economie de pana la 40% la curentul electric si reusesca sa optimizeze foarte bine performantele agentilor de curatare.

Masina dispune de o incarcare verticala si are o capacitate impresionanta, de 6.5 kg pentru o incarcatura. Acest lucru duce la spalari cat mai rare, deci automat, la economii.

Viteza de centrifugare este si ea foarte mare, ajungand la 1200 de rotatii pe minut iar clasa de eficienta energetica este A++.

Functiile de siguranta joaca un rol extrem de important pentru cei de la Whirlpool, motiv pentru care aceasta masina este dotata cu toate detaliile necesare pentru o siguranta deosebita. Dispune de un LED care afisaza detalii despre programe, de programare intarziata si de un sistem de deschidere in sus care se face cu usurinta.

In ceea ce priveste numarul de programe de spalare, acesta se ridica la 12. Poti opta pentru programul de prespalare, pentru programele speciale pentru diverse materiale precum bumbac, jeans, lana sau materiale sintetice sau pentru programele pentru haine delicate sau pentru clatire intensiva.

Cei care au probleme cu zgomotul produs de masinile de spalat, vor fi incantati sa afle ca aceasta ofera un nivel foarte redus al zgomotului. Practic, zgomotul nu depaseste niciodata 76 de decibeli, in timpul spalarii atingand pana la 59 de decibeli si in timpul de centrifugare atingand 76. In felul acesta, vei putea spala cu usurinta oricand, chiar si pe timp de noapte.

Cu dimensiuni reduse, de 90 x 40 x 60 si cu functii deosebite, care se integreaza perfect in cele de ultima generatie si cu un consum redus, aceasta masina de spalat este o optiune ideala pentru orice gospodarie.

 

Vezi detalii

Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.