Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++

Desi nu dispune de un nume extrem de cunoscut, Hotpoint a reusit sa creeze o masina de spalat de exceptie, care sa se tina aproape de concurenta oferind un design deosebit, functii de ultima generatie si cateva tehnologii moderne.

In primul rand, masina uimeste prin aspect, care este futurist si are cateva detalii perfecte, ce se potrivesc in orice locuinta. Trecand insa peste partea de aspect, vom descoperi cateva functii impresionante. Masina Hotpoint WMD 722B cu incarcare frontala, dispune atat de capacitate cat si de viteza de centrifugare oferite la superlativ. Capacitatea de incarcare este de 6 kg, mai mare decat la majoritatea masinilor de spalat in timp ce viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut.

Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722BSi in ceea ce priveste clasele de eficienta masina sta foarte bine, avand o clasa de eficienta energetica A+. o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare B.

Functiile de siguranta sunt un punct extrem de important, luat in serios de cei de la Hotpoint. Din acest motiv, masina de spalat dispune de un sistem de reglare a consumului, de un sistem de siguranta impotriva copiilor si de un sistem care protejeaza impotriva inundatiilor.

Numarul programelor pe care le ofera este suficient de mare pentru a acoperi toate necesitatile. Poti opta pentru un program foarte rapid, de 30 de minute, pentru programe pentru spalarea hainutelor de copii sau pentru programe speciale pentru diverse materiale, precum bumbac, lana sau materiale sintetice.

Ce tehnologii se evidentiaza?

– Tehnologia Ecotech – este o tehnologie ce indeplineste standarde de inalta performanta si garanteaza o eficienta maxima in spalare si un consum scazut de energie, apa si detergent, chiar daca performanta este foarte buna;

-Woolmark Platinum Care – Certificare emisa de Woolmark Company . Practic, aceasta certificare asigura utilizatorul de faptul ca poate spala la masina chiar si hainele pe a caror eticheta scrie ca se poate folosi doar spalarea manuala;

-Ciclu Baby – Este un ciclu de spalare care ofera o atentie desavarsita igienei, mai ales cand este vorba despre haine pentru bebelusi. Acest ciclu reuseste sa dilueze perfect detergentii si sa clateasca hainele extrem de bine, in asa fel incat sa fie eliminata orice urma de detergent.

Cu dimensiuni reduse, un aspect deosebit si numeroase programe de ultima generatie, aceasta masina de spalat Hotpoint WMD 722B este fara doar si poate una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face in momentul in care mergi la cumparaturi cu scopul de a-ti lua o masina de spalat.

Vezi detalii

Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.