Microsistem audio Sony EC619IP, CD Player, Docking, tuner FM, USB, 2x60W

Microsistemul audio de la Sony, EC619IP, are foarte multe moduri prin care uimeste. In primul rand, te va atrage designul futurist si foarte interesant iar dupa ce vei trece de acesta vei descoperi un sistem cu un sunet de cea mai buna calitate, cu foarte multe functii si cu un pret destul de redus pentru ceea ce ofera.

Microsistem audio Sony EC619IP, CD Player, Docking, tuner FM, USB, 2x60WRevenim la design pentru a aprecia faptul ca, desi sistemul este destul de mic, ofera materiale de cea mai buna calitate, o culoare neagra care se potriveste in orice imprejurarei si o constructie cel putin interesanta, cu forme neregulate care atrag privirea instant. Designe-ul este insa cel mai neinsemnat lucru de la acest microsistem, chiar daca este extrem de atragator. Ceea ce il face cu adevarat interesant este calitatea sunetului si puterea acestuia.

Daca vrei sa dai o petrecere, Sony EC619IP este fara doar si poate sistemul potrivit pentru tine. Puterea RMS a boxelor atinge 120 de Wati iar calitatea pe care o redau este de-a dreptul impresionanta. Acest lucru poate fi datorat mai multor motive. IN primul rand dispune de numeroase functii precum Bass Boost care ofera claritate bassului si in al doilea rand beneficiaza de o constructie care favorizeaza redarea sunetului in cel mai bun mod cu putinta.

Sistemul reda muzica din aproape orice mediu posibil. Poate sa redea cu usurinta muzica de pe USB, de pe Cd Player iar in momentele in care vrei sa asculti postul de radio preferat, il va reda fara probleme, la cea mai buna calitate posibila. Cu toate astea, scopul principal pentru care a fost facut este acela de a fi un sistem ce sa redea sunetele de pe iPod si iPhone. Din acest motiv, daca detii unul dintre cele 2 gadgeturi de la Apple, il poti conecta foarte usor la acest microsistem si poti asculta muzica de cea mai buna calitate, prin simpla conectare la statia de andocare integrata.

Microsistemul dispune de un afisaj LCD cu ceas care iti arata exact ce melodie se ruleaza, cat este ceasul si alte cateva detalii despre melodiile pe care le asculti.

Per total, acest microsistem audio Sony este dedicat celor care apreciaza muzica de calitate ascultata pana in cel mai mic detaliu si apreciaza de asemenea un design futurist, care se poate integra cu usurinta in orice camera moderna.

 

Vezi detalii

Related Posts