Sistem de andocare dual Samsung DA-E650, USB, Bluetooth, pentru iPod/iPhone

Aspect uluitor, sunet WOW si functii deosebite. Cam asa ar putea fi caracterizat acest sistem de andocare dual de la Samsung, care ofera tot ce si-ar putea dori un utilizator de la un astfel de dispozitiv.

Sistem de andocare dual Samsung DA-E650, USB, Bluetooth, pentru iPod-iPhoneAspectul este intr-adevar uluitor. Este atat de deosebit, incat este extrem de greu de descris. Culoarea visinie si constructia fina, cu axarea pe detalii bine conturate fac din el un adevarat obiect decorativ, care se potriveste in orice living care se doreste a fi deosebit.

Evident, scopul sau principal nu este acela de obiect decorativ, ci de dispozitiv de sunet care sa amplifice muzica din gadgetul tau. In acest sens, dispune de cateva functii de ultima generatie si de o putere foarte mare. Cei 40 de W RMS sunt suficienti atat pentru orele de relaxare din confortul propriei case cat si pentru o petrecere cu toti prietenii. Calitatea sunetului este amplificata de tehnologia Power Bass care ofera sunetele joase intr-o acuratete desavarsita si de Wooferul incorporat care are acelasi rol.

Sistemul este disponibil cu mai multe gadgeturi de ultima generatie. Incepand cu Ipad si Iphone si continuand cu vedetele de la Samsung, Galaxy S2, Galaxy Note si Galaxy Player, Samsung DA-E650 ofera o diversitate extrem de mare.

Pe langa conectarea la aceste dispozitive, poti sa redai muzica si direct de pe un dispozitiv USB, cum ar fi un stick de memorie. Sistemul permite redarea tuturor formatelor digitale, inclusiv MP3, Wav si Wma ceea ce il face dorit de toti pasionatii de sunet.

Conectivitatea se face prin mai multe variante. Poti opta pentru o conectare prin USB Host 2.0, prin Micro USB sau chiar prin bluetooth, ceea ce iti ofera o experienta fara fir, deci si o eleganta desavarsita. Pe langa aceste metode de conectare, sistemul mai dispune si de un port Aux In.

Calitatea sunetului este amplificata de constructie. Difuzoarele sunt construite din fibra de sticla, ceea ce ofera o experienta deosebita. Acestea ofera o iesire corecta si clara a sunetelor, ceea ce te ajuta sa savurezi orice parte din muzica preferata, fara distorsiuni.

Cu un aspect futurist si interesant, cu un sunet de o calitate exceptionala si cu un pret mediu, facut pentru orice pasionat de sunete, acest sistem de andocare de la Samsung este o achizitie cu adevarat excelenta.

 

Vezi detalii

Related Posts