Sistem de andocare LG ND1531, USB, Bluetooth, pentru Android, Alb

Tehnologia din ce in ce mai dezvoltata, care se rasfrange inclusiv in domeniul sistemelor de sunet si a calitatii audio, a dus la aparitia sistemelor andocare. Practic, cu un astfel de sistem, dispozitivul tau mobil, indiferent ca e vorba de tableta, smartphone sau mp3 player, poate sa dispuna de un sunet puternic si de o calitate superioara.

Sistem de andocare LG ND1531, USB, Bluetooth, pentru Android, AlbAcest sistem de andocare LG ND1531, USB, Bluetooth, pentru Android uimeste in primul rand prin aspect. Construit dintr-un material alb si foarte deosebit ca forma, reuseste sa se faca foarte placut in orice ambianta. Pe langa aspect insa, sistemul dispune si de o redare de sunet de exceptie.

Odata ce ti-ai conectat smartphone-ul la el, vei dispune de o putere RMS de 5 W. Desi aparent nu este o putere extraordinara, tinand cont ca este vorba de o amplificare a sunetului unui telefon, este deosebit de mare. Practic, vei putea sa sustii inclusiv o petrecere, daca vrei sa faci asta.

Calitatea sunetului redat este de exceptie. Inaltele vor veni cu o claritate impecabila in timp ce bassul dispune de tehnologia Bass & Sound Enhancement care te ajuta sa beneficiezi de o acuratete impresionanta a sunetelor joase.

Sistemul construit de cei de la LG este disponibil doar pentru dispozitivele cu Android, asadar, inainte de a-l achizitiona trebuie sa te asiguri ca detii un astfel de dispozitiv.

Conectivitatea se face prin mai multe metode. Poti opta pentru micrUSB sau Bluetooth 2.1 pentru conectarea dispozitivelor si pentru USB pentru incarcare. Evident, Bluetoothul este preferat de majoritatea utilizatorilor, deoarece presupune o conectare fara fir, ceea ce ofera o mobilitate foarte mare.

De ce sa achizitionezi acest sistem de andocare?

– Beneficiezi de un ton cald. Fiecare melodie va fi perfecta pentru orice ureche si te va face sa simti numeroase emotii si trairi;

– Sunet clar si realist. Sunetul este foarte clar si iti ofera posibilitatea sa analizezi fiecare parte a unei melodii;

-Conectivitate premium. Iti poti conecta dispozitivul cu usurinta, in doar cateva secunde;

– Design deosebit. Designul este o parte foarte importanta, pentru orice dispozitiv ai achizitiona. Designe-ul acestui sistem de andocare este fara doar si poate ideal pentru orice loc. Fiind foarte mic, reuseste sa se integreze cu usurinta in orice ambient si sa fie o metoda deosebita pentru imbogatirea spatiului.

Per total, acest sistem de andocare de la LG este fara doar si poate o solutie indispensabila pentru cei care vor ergonomie, sunet de calitate si aspect futurist.

Vezi detalii

Related Posts