Sistem de andocare LG ND2531, USB, Bluetooth, pentru iOS / Android, Alb

Cei de la LG au reusit sa se impuna intr-un fel sau altul pe piata sistemelor de andocare si sa lanseze mai multe modele, care sa respecta atat standardele de calitate, cat si dorintele clientilor in materie de aspect si de experienta pe care o ofera.

Un sistem de andocare poate, practic, sa iti ofere o imbunatatire vizibila a calitatii sunetului pe care il ofera gadgetul tau, fie ca e vorba de smartphone sau de tableta, motiv pentru care este extrem de important si apreciat de foarte multi utilizatori.

Sistem de andocare LG ND2531, USB, Bluetooth, pentru iOS - Android, AlbAcest LG ND2531 uimeste in primul rand prin aspect. Cu o constructie futurista, bazata pe detalii rotunjite, se potriveste cu succes in orice ambient si reuseste sa faca fata cu succes si celor mai exigente cerinte in materie de design. Tot la design contribuie si culoarea alba, care este foarte eleganta si ii ofera un aspect durabil si interesant.

Designe-ul este insa irelevant, daca nu se ridica la nivelul asteptarilor in ceea ce priveste sunetul. Din fericire, putem spune chiar ca depaseste asteptarile. Cu un pret mult mai mic decat ale concurentilor si cu dimensiuni reduse, LG ND2531 ofera o putere uriasa, de 10 W RMS. Este uriasa in conditiile in care, reuseste sa sustina orice dorinte ale utilizatorilor, fie ca e vorba de o simpla savurare a muzicii preferate, fie ca e vorba de o mini petrecere organizata cu prietenii, acest sistem reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Calitatea sunetului este completata de caracteristici speciale, precum Bass Blast, care reuseste sa redea bassul la o calitate impecabile.

Sistemul este compatibil cu majoritatea gadgeturilor datorita conectarii prin Bluetooth 3.0, insa si cu Iphone si Ipod care se pot conecta direct la Dock si pot reda toata muzica pe care o au stocata in cel mai bun mod cu putinta. Evident, Bluetoothul ofera o flexibilitate foarte mare, orice dispozitiv cu aceasta tehnologie putand sa fie conectat la acest Sistem.

Incarcarea sistemului se face prin USB iar pe langa porturile de USB si Bluetooth mai dispune si de un port Lightning cu 8 pini.

Per total, acest sistem de andocare este varianta ideala pentru cei care isi doresc un asemenea dispozitiv, vor calitate desavarsita a sunetului si un aspect futurist, dar nu vor sa investeasca o avere pentru achizitionarea lui, pretul fiind fara doar si poate unul din factorii de decizie atunci cand vine vorba de achizitie.

 

Vezi detalii

Related Posts