Sistem de andocare LG NP3530, USB, Bluetooth, pentru iOS / Android, Alb

Tehnologia din ultima vreme s-a dezvoltat atat de mult, incat au aparut foarte multe solutii, pentru orice problema existenta. Evident, distractia si petrecerea timpului liber au reprezentat un punct de plecare pentru dezvoltarea tehnologiei iar sunetul si muzica au fost si vor ramane pentru mult timp partea centrala a oricarei distractii.

Din acest motiv, in ultima vreme s-au dezvoltat foarte multe sisteme de andocare.

Sistem de andocare LG NP3530, USB, Bluetooth, pentru iOS  Android, AlbCe e un sistem de andocare? Este practic un sistem cu dimensiuni reduse care permite amplificarea la o calitate foarte inalta, a sunetelor produse de dispozitivele mobile, precum smartphone-uri sau tablete.

Unul dintre cele mai apreciate sisteme de andocare este fara doar si poate acest LG NP3530, care ofera atat un design placut, cat si dimensiuni foarte reduse si o calitate desavarsita a sunetului.

In ceea ce priveste designul, sistemul este extrem de compact si se axeaza pe culoarea alba/argintie.  Avand dimensiuni ce nu depasesc 0.5 kg si 20 de centimetri in lungime, se potriveste in absolut orice ambianta, reusind chiar sa imbogateasca vizual orice loc datorita constructiei sale foarte fine.

Aspectul nu este insa totul. Calitatea sunetului este cea care il recomanda iar aceasta este de exceptie. Puterea de redare este de 6 W RMS, suficienti pentru o savurare a muzicii in propria casa, dar si pentru organizarea unei mini petreceri intre prieteni.

Spre deosebire de alte astfel de sisteme, acesta dispune de o baterie reincarcabila Li-Ion care ofera o autonomie de pana la 10 ore, ceea ce este deosebit de mult pentru un astfel de dispozitiv. Incarcarea bateriei se face prin micro USB.

Conectarea dispozitivelor, fie ca e vorba de smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive, se face prin bluetooth sau NFC. Conectarea prin bluetooth este foarte eleganta, deoarece elimina orice fir, facand in felul acesta totul mult mai ordonat si mai placut.

Cu streaming audio Wireless, o baterie care poate sa tina foarte mult, un design placut si elegant si un pret mult mai mic decat al sistemelor de andocare concurente, acest sistem de la LG este alegerea perfecta pentru toti cei care doresc calitate desavarsita a sunetului si vor flexibilitatea de a asculta melodiile preferate oriunde, intr-o forma excelenta.

 

 

Vezi detalii

Related Posts