HDD extern Seagate Expansion 2TB, 3.5″, 7200rpm, 32MB, USB 3.0

Capacitatea de stocare poate reprezenta o adevarata problema, atunci cand ai colectii impresionante de muzica, filme sau jocuri sau pur si simplu nu iti place sa stergi nimic din ce ai instalat pe calculator. HDD-ul extern Seagate Expansion de 2 TB rezolva fara probleme aceste neajunsuri, avand o capacitate impresionanta pentru un HDD la un pret scazut.

Vrei sa afli mai multe despre cum sa alegi un HDD extern, cat si modul de instalare al unui HDD SATA pentru laptop?

Primul lucru care te uimeste la el, este aspectul. Chiar daca are o capacitate de stocare uriasa, acesta are doar 940 de grame si dimensiuni rezonabile, de 179 x 118 x 37.5 mm. Practic, diagonala acestui Hdd are doar 3.5 inch. Cu aceste dimensiuni incape cu usurinta in orice geanta si poate fi transportat oriunde fara sa iti creeze probleme sau sa te incomodeze.

HDD extern Seagate Expansion 2TB, 3.5, 7200rpm, 32MBInstalarea lui se face extrem de usor, instaland cele 2 cabluri cu care vine in pachet. Nu necesita drivere, fiind compatibil cu majoritatea sistemelor de operare si putand folosit in cateva secunde dupa ce este scos din cutie.  Este compatibil ci Windows XP, Windows 7 sau Windows Vista insa poate fi folosit si pentru alte sisteme de operare.

Viteza de rotatie este si ea una foarte puternica: 7200 rpm. Hddul vine cu un buffer de 32 Mb si dispune de porturi USB 3.0 si USB 2.0 care contribuie foarte mult la viteza de transfer.

Capacitatea de stocare este cu adevarat impresionanta. Cei 2 Tb pot gazdui nu mai putin de 35000 de ore de muzica, adica echivalentul a 4 ani de ascultare in continuu. Daca esti pasionat de filme, poti pastra 500 de filme in format DVD pe acest Hdd, fara sa iti faci vreodata probleme ca nu mai ai ce urmari.

Seagate ofera pe langa functiile impresionante si sprijin, fiecarui utilizator. Acestia au oferit solutii de stocare timp de 30 de ani, motiv pentru care sunt printre cei mai buni de pe piata.

Hdd-ul Seagate Expansion de 2 TB este un Hdd impresionant care este dedicat celor care isi doresc mult spatiu si mobilitate extinsa. Pretul lui este si el unul perfect, costand ceva mai putin de 400 de lei.

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.