Sistem de andocare Samsung DA-E651, USB, Bluetooth, pentru iOS / Android, Negru

Sa detii un dispozitiv de ultima generatie, precum un smartphone sau o tableta, nu este totul. Este adevarat ca acestea ofera functii deosebite, insa in ceea ce priveste sunetul, nu vor fi niciodata la inaltimea asteptarilor, cel putin nu in momentele in care vrei sa asculti muzica la liber, fara casti. Din acest motiv, au aparut diverse sisteme de andocare, care ofera calitate extraordinara a sunetului, la un pret redus.

Din aceasta categorie face parte si acest Samsung DA – E651, un sistem de andocare care uimeste in primul rand prin aspect, insa continua sa uimeasca si prin puterea si claritatea sunetului pe care il ofera.

Sistem de andocare Samsung DA-E651, USB, Bluetooth, pentru iOS  Android, NegruAspectul este unul futurist si foarte interesant. Cu o constructie rotunjita, cu 2 boxe si cu o culoare neagra, se potriveste fara doar si poate in orice incapere si in orice locatie. Dimensiunile reduse, de doar 60 de centimetri in lungime si nu mai mult de 19 cm in grosime si inaltime, il fac excelent pentru orice situatie. Nici greutatea nu este una foarte mare, sistemul cantarind abia 3.2 KG.

Calitatea sa insa, nu este data de aspect. Ceea ce este cu adevarat impresionant este sunetul. Cei 40 de W putere RMS redati de sistemul 2.1 reusesc sa acopere zeci de necesitati. Fie ca vrei sa asculti muzica in confortul propriei case, fie ca vrei sa dai o petrecere de zile mari, acest sistem de andocare este perfect pentru tine.In plus, se potriveste cu aproape toate telefoanele de ultima generatie. Poti sa conectezi aproape toate modelele de Samsung Galaxy si poti sa conectezi inclusiv Ipad si Iphone.

Daca iti place sa asculti muzica din propria colectie, pe care o tii pe un stick de memorie, poti sa fac asta fara niciun fel de problema.

Conectarea cu alte dispozitive se face in mai multe moduri. Poti opta pentru USB Host 2.0, pentru micro-usb sau pentru Bluetooth. Evident, varianta Bluetooth este cea mai apreciata, deoarece ofera conectarea fara fir, ceea ce elimina cablurile si automat confera o eleganta mult mai mare ansamblului format din sistemul de andocare si telefon sau alt dispozitiv.

Pentru o mobilitate si mai mare, sistemul dispune de o telecomanda. Foarte eleganta si usor de folosit, telecomanda iti permite sa schimbi cu usrinta melodia si sa maresti sau sa micsorezi volumul.

Per tota, cu o calitate deosebita a sunetului si un pret rezonabil, acest sistem de andocare este alegerea perfecta pentru toti cei care doresc solutii de sunet ergonomice si cu un design foarte placut.

 

Vezi detalii

Recent Posts