Cum se sterge un cont Yahoo

1. Ce trebuie stiut inainte de a sterge un cont Yahoo

– Procesul este ireversibil, după ce aţi confirmat nu mai există modalitate de întoarcere
– Se va şterge tot contul Yahoo, incluzând mail, messenger, contul de jocuri, plus contul Fliker ataşate
– Ştergerea durează 90 de zile, dar în acest timp nu veţi putea folosi sau recupera contul

2. Ce trebuie facut inainte de a sterge contul?

Înainte de a şterge aveţi grijă să salvaţi toate informaţiile importante pe care le deţineţi în mail, adresele de email ale cunoscuţilor precum şi toate pozele de pe Flikr pe care vreţi să le păstraţi.
De asemenea, fiţi absolut siguri că nu mai e util, nu veţi mai putea recupera nici username nici informaţiile conţinute.

3. Cum se sterge un cont Yahoo

După ce v-aţi asigurat că aţi salvat tot ce trebuie, urmaţi următorii paşi.
1. Mergeţi la adresa https://edit.yahoo.com/config/delete_user (introduceţi user şi parola dacă nu sunteţi logaţi)
2. Reintroduceţi parola pentru verificare
3. Introduceţi codul de siguranţă
4. Apăsaţi butonul de confirmare

Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Sotul meu a decedat si vreau sa sterg si adresa de e-mail, dar la fel, nu am parola și întâmpin aceleași dificultati ca si la facebook. Numarul de telefon nu mai exista si nu știu ce adresă de e-mail de recuperare are si nici ce numar de telefon. Le-am incercat pe toate… Nimic nu merge… Ce să fac?

 2. Buna Ovidiu, daca vreau sa imi fac alt cont de yahoo peste 3 sau 4 luni, nu stiu, crezi ca cineva care pana acum mi-a stiut efectiv toate parolele, mi-a pus pe calculator tot ce am avut nevoie, care imi stie si la ora actuala parolele cele de pana acum,( eu mi-am dat spre yahoo sa imi stearga contul), ptr ca intra pe contul meu si vede tot ce fac, daca imi stie id-ul sau ip-ul calculatorului, nu stiu exact cum se spune , va putea daca imi fac alta adresa sa mai vada in vreun fel sau sa intre pe contul meu?

  • Daca are acces la calculatorul tau, e posibil sa fi instalat un keylogger care stocheaza tot ce introduci de la tastatura, inclusiv parolele. Ca atare va afla daca-ti faci alt cont si va cunoaste parola.
   Ar fi indicat sa-ti instaleze altcineva sistemul de operare, doar in felul asta poti scapa de el.

 3. Buna, daca imi sterg contul de yahoo cei care mai folosesc acelasi calculator dar cu id-uri diferite se mai pot loga? de exemplu copilul meu depinde de parola mea…..fiecare avem partitia lui….deci il poate afecta cu jocuri si altele?

 4. Incerc tot timpul sa-mi sterg adresa de e-mail din Yahoo dar mi se raspunde mereu ca nu e parola buna. Nu cred. Iar adresa http……./delet…. nu -mi apare nicaieri ca sa urmez pasii.

 5. am o adresa de e-mail pe yahoo si nu stiu cum sa o șterg?
  Cu aceasta adresa nu ma pot conecta niciodata

 6. Cu 150 zile in urma am incercat sa-mi deschid un cont de yahoo.com (creat cu 5 ani in urma) si am introdus ultima parola schimbata cu aproape un an in urma. De fiecare data mi-a afisat „numele si parola nu corespund”.

  Din pacate, am avut doar intrebari secrete pentru protectia contului respectiv, iar pana la ele, yahoo imi cere sa introduc un cont de rezerva sau numarul de telefon, insa la setari nu am adaugat nici cont de rezerva, nici numar de telefon.

  Cum as putea sa sterg contul in conditiile acestea si sa renunt definitiv la el?

  Multumesc anticipat!

 7. Te rog ajuta ma vreau sa șterg un Account Cum pot sa intru pe email? Îmi cere codul de siguranță dar nu primesc nici un cod !

 8. Bună te rog mult îmi trebuie codul acela sa intru pe email dar nu îmi trimite nici un cod Cum fac sa intru pe email

 9. Salut,am încercat să șterg mail ul si nu merge…nu recunoaște parola.zi mi te rog ce sa fac,vreau să șterg contul yahoo

 10. Salut,am încercat să șterg mail ul si nu merge…nu recunoaște parola.zi mi te rog ce sa fac,vreau să șterg .

 11. As vrea sa stiu daca persoanele din lista mai pot trimite in continuare mail-uri dupa stergerea contului sau sunt notificati ca acel cont nu mai exista. multumesc!

  • Persoanele din care lista? Orice client de mail (inclusiv Yahoo) poate trimite e-mail spre orice recipient, indiferent daca acesta exista sau nu. Daca nu exista, se returneaza mesaj de eroare.

   • Ma interesează daca un potential expeditor imi mai poate trimite mailuri daca imi sterg contul de yahoo. Multumesc!

     • Buna seara! Mi-am sters contul de yahoo acum cateva minute. De vreo trei ori am repetat operatiunea. E ciudat ca merge sa faci asta la infinit. Asta, una’, la mana. Doi, desi mi se spune ca acest cont este dezactivat, eu pot in continuare sa-l accesez. Ba, mai mult, primesc si emailuri. Am verificat, trimitandu-mi singura, de pe o alta adresa, mai multe emailuri. Nu inteleg de ce, din moment ce contul e dezactivat, inca primesc mesaje. Puteti sa ma lamuriti? Multumesc frumos!

 12. Scriu parola,scriu codul,apăs pe închidere și îmi zice că-s greșite deși știu sigur că-s corecte.

 13. Buna ziua,am si eu o problema,mi-am facut un cont nou de yahoo si am bagat o data de nastere la intamplare,vroiam sa imi fac un cont nou de facebook,si nu pot,deoarece imi zice ca nu pot folosi serviciul decat daca am peste 13 ani :P,cum as putea sa imi schimb data nasterii?

 14. Buna ziua!Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se poate rezolva.Am apelat la mai multe persoane insa mi s-a spus ca nu pot face nimic in privinta asta.Deci cineva mi-a spart contul de yahoo si mi-a schimbat parola.Din pacate nu imi mai amintesc raspunsul la intrebarea secreta pentru ca am contul facut din 2010.Este vreo solutie sa pot recupera acest cont?

  • Buna
   Nu sterge decat daca nu mai ai nevoie. Dupa ce il stergi, 90 de zile ramane inactiv, neputand fi inregistrat, dar nici folosit.
   Daca in 90 de zile e totul ok, va fi liber si il poti nregistra tu sau alta persoana.