Informații despre Black Friday la eMAG

Cum se sterge un cont Yahoo

1. Ce trebuie stiut inainte de a sterge un cont Yahoo

– Procesul este ireversibil, după ce aţi confirmat nu mai există modalitate de întoarcere
– Se va şterge tot contul Yahoo, incluzând mail, messenger, contul de jocuri, plus contul Fliker ataşate
– Ştergerea durează 90 de zile, dar în acest timp nu veţi putea folosi sau recupera contul

2. Ce trebuie facut inainte de a sterge contul?

Înainte de a şterge aveţi grijă să salvaţi toate informaţiile importante pe care le deţineţi în mail, adresele de email ale cunoscuţilor precum şi toate pozele de pe Flikr pe care vreţi să le păstraţi.
De asemenea, fiţi absolut siguri că nu mai e util, nu veţi mai putea recupera nici username nici informaţiile conţinute.

3. Cum se sterge un cont Yahoo

După ce v-aţi asigurat că aţi salvat tot ce trebuie, urmaţi următorii paşi.
1. Mergeţi la adresa https://edit.yahoo.com/config/delete_user (introduceţi user şi parola dacă nu sunteţi logaţi)
2. Reintroduceţi parola pentru verificare
3. Introduceţi codul de siguranţă
4. Apăsaţi butonul de confirmare

Succes


Share this post:

Recent Posts

5 Comments

  1. Marcel says:

    Buna ziua,am si eu o problema,mi-am facut un cont nou de yahoo si am bagat o data de nastere la intamplare,vroiam sa imi fac un cont nou de facebook,si nu pot,deoarece imi zice ca nu pot folosi serviciul decat daca am peste 13 ani :P,cum as putea sa imi schimb data nasterii?

  2. Gianynaa says:

    Buna ziua!Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se poate rezolva.Am apelat la mai multe persoane insa mi s-a spus ca nu pot face nimic in privinta asta.Deci cineva mi-a spart contul de yahoo si mi-a schimbat parola.Din pacate nu imi mai amintesc raspunsul la intrebarea secreta pentru ca am contul facut din 2010.Este vreo solutie sa pot recupera acest cont?

  3. valentin says:

    Care e codul de securitate?

  4. ana says:

    si dupa ce se sterge daca il vreau trb sa il fac iar nu?

    • Catalin says:

      Buna
      Nu sterge decat daca nu mai ai nevoie. Dupa ce il stergi, 90 de zile ramane inactiv, neputand fi inregistrat, dar nici folosit.
      Daca in 90 de zile e totul ok, va fi liber si il poti nregistra tu sau alta persoana.

Leave a Comment