Tableta Apple iPad generatia a 4-a, Ecran Retina, 16GB, Wi-Fi, 4G

Tableta Apple iPad generatia a 4-a este o tableta de clasa inalta, care nu este tocmai o tableta ieftina, insa ofera functii extraordinare si o experienta unica. Incepand de la partea Hardware, pana la aspect, Apple iPd este cu adevarat o tableta de exceptie.

Aceasta vine cu cel mai bun ecran care a fost montat pana acum pe un dispozitiv mobil. Acesta este foarte mare, de 9.7 inch si ofera o rezolutie de 2048 x1536. Ceea ce il face atat de special este faptul ca are 3.1 milioane de pixeli.

Tableta Apple iPad generatia a 4-a, Ecran Retina, 16GB, Wi-Fi, 4GIn ceea ce priveste procesorul, acesta este Apple a6x Dual Core si permite aplicatiilor sa functioneze cursiv si jocurilor sa ofere cea mai buna grafica posibila. Memoria Flash este de 16 Gb, suficienta pentru a instala orice aplicatie doresti. Din pacate, nu dispune de un cititor de carduri, insa asta e poate cel mai mare neajuns.

Comunicarea se poate face sub forma video, deoarece Ipad generatia a 4-a dispune de 2 camere, una de 1.2 si una de 5 Mp. Tableta se poate conecta deopotriva la Wireless, la Bluetooth sau la 4g, oferind de asemenea si conexiune Usb.

Nici bateria nu se lasa mai prejos, oferind o autonomie maxima de functionare de nu mai putin de 10 ore.

Culoarea alba si dimensiunile potrivite fac din aceasta camera una cu un aspect business calitativ. Greutatea de doar 662 de grame o face si foarte mobila si usor de folosit.

Sistemul de operare care vine preinstalat pe Apple Ipad este iOS, sistem de operare care permite foarte multe si are deja preinstalate numeroase aplicatii precum Facebook, Maps, Organizator, playere audio si video, Gps sau Image Viewer.

Tableta Apple iPad generatia a 4-a este o tableta care se adreseaza intr-adevar doar celor extrem de pretentiosi, aducand un plus de performanta tuturor tabletelor care au precedat-o.

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.