-
-
Friteuza cu ulei
-
Friteuzele cu ulei sunt cel mai des folosite in restaurantele clasice sau in cele tip fast food. Acestea ne permit sa gatim rapid cartofi prajiti, snitele, aripioare sau fel si fel de preparate din carne. Sunt cunoscute pentru faptul ca ne ofera niste cartofi prajiti foarte bine facuti intr-un timp scurt, tocmai de aceea aceste friteuze desi erau initial folosite doar in restaurante sau in scopuri profesionale, au ajuns si in casele noastre, in variante mai micute.
-
-
Friteuza cu aer cald
-
Friteuza cu aer cald este similara celei cu ulei, doar ca pentru a gati nu este necesar sa folosim ulei. Aceasta a aparut din nevoia de a manca sanatos. Functioneaza precum un cuptor electric, invartind aerul cald pentru a gati mancarea, doar ca este mai mica si timpul de gatire este mai scurt decat la un cuptor clasic. Este folosita pentru a gati aceleasi tipuri de mancare care se gatesc la friteuza cu ulei.
Friteuzele cu aer cald sunt putin mai scumpe decat friteuzele clasice cu ulei, insa tehnologia de la baza lor este mai avansata, mancarea este mai sanatoasa si putem avea o diversitate mai mare de mancaruri care se pot face cu ajutorul acesteia.
-
-
-
Ce fel de friteuza este mai buna?
-
-
In functie de ce fel de mancaruri preferam vom alege si friteuza. Daca dorim o friteuza pentru cartofi prajiti, atunci acestia ar iesi mai gustosi la o friteuza pe ulei. Ies bine si la friteuzele cu aer cald, daca sunt premium(foarte scumpe), dar mi se pare putin deplasat sa luam o friteuza doar pentru a manca din cand in cand cartofi prajiti.
Friteuza cu aer cald este cea mai buna alegere fiindca preparatele din carne si legume ies extraordinar de gustoase, mai ales daca tinem cont de cum sa alegem cea mai buna friteuza pentru nevoile noastre. Si cartofii ies gustosi, dar sunt mai mult ca niste cartofi pregatiti la cuptor, neavand exact acelasi gust ca cei preparati in ulei.
-
-
-
Sunt scumpe friteuzele cu aer cald?
-
-
Pretul variaza de la 300 lei la 1600 lei. Cu cat este mai scumpa, cu atat vine cu mai multe functii si cu moduri de gatire variate, astfel incat mancarea sa fie mai gustoasa.
Daca vrei sa apara:
- semneaza cu numele tau, nu al firmei
- nu alerga dupa link
- scrie romaneste, nu kum apucy
- daca tii sa ataci, ataci ideea, nu persoana
Primul comentariu e moderat.