Toshiba Satellite Click 2 Pro, laptop si tableta in acelasi pret

'

Laptop-ul Toshiba Satellite Click 2 Pro este un model performant, de ultima generatie, care vine cu un design inovator si un procesor foarte puternic care sa asigure viteza si functionarea perfecta in situatii solicitante. Acest model este un ultrabook foarte rafinat care are o carcasa eleganta din aluminiu imbogatit cu o culoare aurie satinata.

laptop-toshiba-satellite-click-2-pro

 

Marele avantaj al acestui model este faptul ca se poate converti cu usurinta intr-o tableta multimedia, fiind un model 2 in 1. Tastatura iluminata poate fi pur si simplu detasata de ecran, astfel incat utilizatorul sa poata sa utilizeze dispozitivul in acelasi fel in care ar folosi orice tableta performanta. Acest model care ofera flexibilitate maxima este dedicat persoanelor active, din mediul afacerilor care au nevoie de un dispozitiv elegant pe care sa il poata utiliza in timpul prezentarilor.

vezi-pret-model

 

Performantele premium combinate cu flexibilitatea oferita de statia de andocare inclusa. Imaginea si sunetul redate de acest laptop sunt caracterizate prin tehnologii superioare care ofera consumatorilor de tehnologie calitate, din toate punctele de vedere.

toshiba-satellite-click-2-pro

Din punct de vedere tehnic, acest ultrabook dispune de un procesor Intel Core i5 de tip 4210U cu doua nuclee si o tehnologie de 22 nm. Frecventa procesorului este setata la 1700 MHz si are o arhitectura de tip Haswell. Daca ar fi fost i7… Memoria cache a acestui procesor este de 3072 MB si are un procesor grafic integrat de tip Intel HD Graphics 4400. Din punct de vedere al chipset-ului video, acesta este produs tot de compania Intel si dispune de o memorie video integrata.

Capacitatea RAM a acestui model este de 4 GB, fara posibilitate de extindere, in timp ce capacitatea de stocare a fisierelor media si a tuturor datelor este de 128 GB, cu ajutorul unui SSD. Display-ul este fabricat cu ajutorul tehnologiei IPS si are caracteristici speciale precum TruBrite si Multi-Touch Screen de 10 puncte. Diagonala de 13.3 inch are o rezolutie de 1920 x 1080, Full HD, iar display-ul este unul de tip LCD LED, cu touchscreen.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest laptop de top are posibilitatea de a se conecta cu dispozitive prin cablu cu ajutorul conectorilor precum HDMI, o iesire audio, un port USB 2.0 pentru tableta si doua porturi USB 3.0 pentru laptop. Laptop-ul se conecteaza la wireless cu ajutorul standardului 802.11 a/b/g/n si poate sa transmita si sa primeasca fisiere media prin Bluetooth versiunea 4.0 + LE. Bateria Li-Ion are 3 celule si o autonomie de lucru de pana la 6 ore si 45 de minute, in lipsa conexiunii, la o sursa de curent.

Laptop-ul dispune de doua difuzoare stereo incorporate, de un microfon integrat cu o functie de reducere a zgomotelor, o camera WEB HD de 5 MP si Autofocus cu Flash, un cititor de carduri SD si Micro SD si o tehnologie a sunetului de tip DTS Sound, Harman Kardon. Tastatura iluminata poate fi detasata, iar greutatea tabletei este de 945 de grame, in timp ce greutatea ultrabook-ului este de 1.98 kg.

 

Laptop Toshiba Satellite Click 2 Pro Pret

Pretul acestui laptop cu performante impresionante se invarteste in jurul sumei de 4400 RON, bani pe care ii merita cu prisosinta in cazul in care utilizatorul are nevoie de convertibilitate si putere de calcul in aceeasi masina.

Modul convertibil este foarte confortabil, iar sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 de 64 de biti ofera o experienta digitala moderna si placuta.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.